Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα στο Ηρώδειο | Το φόρεμα που θα φορέσουμε πιο πολύ φέτος το φθινόπωρο

Ήταν, είναι και θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα φορέματα.

Η Χριστίνα Μπόμπα μας πήρε μαζί της στο κομμωτήριο | Η πρώτη της βαφή μετά τη γέννα NDP

Η Monica Bellucci ανέβηκε για τρίτη και τελευταία φορά χθες στη θεατρική σκηνή του Ηρωδείου για να ερμηνεύσει τη μοναδική Μαρία Κάλλας υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ -στον ίδιο χώρο, που η Μαρία Κάλλας αποθεώθηκε πριν από 64 χρόνια. Η Ιταλίδα σταρ του σινεμά, ντυμένη στα μαύρα, γοήτευσε τους θαυμαστές της, ερμηνεύοντας στα γαλλικά τα γράμματα της Ελληνίδας ντίβας. Η παράσταση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ ''Μαρία Κάλλας: Γράμματα και αναμνήσεις'', που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη, αλλά και της πρόσφατης ταινίας ''Maria by Callas'' του ίδιου, στο οποίο συγκέντρωσε πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977). Στην δεύτερη παράσταση της έδωσαν το παρών αρκετά ονόματα της ελληνικής showbiz, ενώ ο φωτογραφικός φακός του πρακτορείου NDP εντόπισε τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις. Ανάμεσα τους και εκείνη της Χριστίνας Μπόμπα με μία μαύρη δημιουργία.

Το φόρεμα της Χριστίνας Μπόμπα και η μεγάλη τάση

Η ίδια έδωσε το παρών στην τελευταία παράσταση ''Μαρία Κάλλας: Γράμματα και αναμνήσεις'' φορώντας ένα total black look με ρετρό διάθεση. Η ίδια επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με ογκώδης μανίκια, μία μεγάλη τάση των τελευταίων σεζόν, που δεν φαίνεται να υποχωρεί. Άλλωστε, φέρει επιβλητικότητα και συγχρόνως τονίζει τη θηλυκότητα, δύο στοιχεία που κάνουν την εν λόγω τάση ακαταμάχητη. Το φόρεμα της έχει ζώνη στη μέση τονίζοντας και τη σιλουέτα, είναι διακοσμημένο με δαντέλα, έχει ''V'' λαιμόκοψη και ασυμμετρία στο κάτω μέρος του.

Η Χριστίνα Μπόμπα στο Ηρώδειο | Το φόρεμα που θα φορέσουμε πιο πολύ φέτος το φθινόπωρο

Get the look

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 3 παρόμοια σχέδια με το trendy φόρεμα της Χριστίνας Μπόμπα, για να υιοθετήσεις την τάση και να ανανεώσεις το look σου.

Μίνι πουά φόρεμα με ογκώδη μανίκια, H&M

Μίντι μαύρο φόρεμα με ογκώδη μανίκια, Mango

Μίντι μαύρο φόρεμα με ογκώδη μανίκια, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ