Follow us

Κάνει κρύο; 3 + 1 συμβουλές για να ανταπεξέλθεις στιλιστικά στις απαιτήσεις του φθινοπώρου

Πώς θα αξιοποιήσεις σωστά τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου μέσω του ''layering''.

styling tips Pixel Formula

Ό,τι και να λέμε φέτος ζήσαμε μία παρατεταμένη περίοδο καύσωνα, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο μας κούρασε. Μάλιστα, δεν μας βοήθησε ιδιαίτερα και ο Σεπτέμβριος, ο οποίος μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα μας πρόσφερε -χωρίς να το ζητήσουμε- 30αρια, με τη θερμοκρασία να αγγίζει μέχρι και τους 36 βαθμούς εν μέσω φθινοπώρου. Όταν, λοιπόν, ξεκίνησε να ''δροσίζει'' εμείς δεν ενθουσιαστήκαμε απλά... Η χαρά και ανακούφιση, που νιώσαμε από τον δροσερό αέρα στην ατμόσφαιρα ήταν απερίγραπτη. Βέβαια, η σημαντική πτώση της θερμοκρασίας φέρνει και την αξιοποίηση όλων των μεταβατικών και ζεστών κομματιών της γκαρνταρόμπας μας, που περιμένουν να φορεθούν από την 1η Σεπτεμβρίου. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα για το φθινοπωρινό ντύσιμο.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει, πως θα φορέσουμε τα ζεστά πουλόβερ και τα μακριά παλτό, τις χειμερινές μπότες μας και τα κασκόλ. Αντιθέτως, θα παίξουμε στιλιστικά με τα ''ενδιάμεσα'' κομμάτια, αυτά που μπορούν να φορεθούν στις μεταβατικές περιόδους και μας προσφέρουν άλλοτε ζεστασιά και άλλοτε δροσιά. Πιο συγκεκριμένα, παρακάτω συγκεντρώσαμε 4 στιλιστικές συμβουλές, που θα σε βοηθήσουν τα αξιοποιήσεις σωστά τα basics της fall γκαρνταρόμπας μέσω της τεχνικής του layering φέτος το φθινόπωρο.

Τα styling tips που θα σου λύσουν τα χέρια τους κρύους μήνες που έρχονται

Κασμιρένιο πουλόβερ + Slip φόρεμα: Το λεπτό σατινέ φόρεμα σου δεν χρειάζεται να μπει στην άκρη, καθώς μπορείς να το φορέσεις με ένα ελαφρύ κασμιρένιο πουλόβερ και τα μποτάκια σου και να το μετατρέψεις στο ιδανικό fall outfit.

Loading...

Λευκό πουκάμισο + Πουλόβερ: Το λευκό πουκάμισο δεν έχει εποχιακό ''ταμπελάκι'', αλλά το πουλόβερ φέρει την ετικέτα ''Fall/Winter''. Παρ' όλα αυτά, όταν συνδυαστούν μαζί κάνουν το πιο on trend preppy look, που θα θέλουν όλοι να αντιγράψουν.

Loading...

Γιλέκο: Άλλο ένα βασικό κομμάτι του preppy style, που όπως έχουμε τονίσει επιστρέφει δυναμικά στις τάσεις και θα σου λύσει τα χέρια. Φόρεσε το εν λόγω ανδρόγυνο κομμάτι πάνω από το πουκάμισο ή το τοπ σου και δημιούργησε τα ''fall proof'' σύνολα για το γραφείο και τις εξόδους σου. Ταιριάζει ιδανικά και πάνω από το φόρεμα σου, καθώς θα δώσει περισσότερο σχήμα στη σιλουέτα σου.

Loading...

Δερμάτινα ρούχα: Προσφέρουν ζεστασιά και πάρα πολλούς στιλιστικούς πόντους, ενώ δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν από τις τάσεις της μόδας. Επέλεξε ανάμεσα σε παντελόνια, φούστες, τζάκετ και blazers αναβαθμίζοντας με κάθε επιλογή το look σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ