Follow us

Όλα τα looks από την πρεμιέρα του ''Just the 2 of us''

Από του κριτές και τους παρουσιαστές μέχρι τους διαγωνιζόμενους, αυτές είναι οι χθεσινές εμφανίσεις.

J2US

Χθες το βράδυ έκανε πρεμιέρα ο μουσικός διαγωνισμός ''Just the 2of us''(J2US) και τα φετινά 14 ζευγάρια ανέβηκαν για πρώτη τους φορά στη σκηνή δίνοντας το 100% του εαυτού τους στο performance τους. Μουσική, ανατρεπτικές εμφανίσεις, ντουέτα φωτιά και αξέχαστες στιγμές χαρακτήρισαν το πρώτο live του λαμπερού show. Ωστόσο, εμείς σήμερα δεν θα κάνουμε λόγο για τις επιδόσεις των ζευγαριών στο τραγούδι, αλλά στις στιλιστικές τους προτιμήσεις.

Παρακάτω συγκεντώσαμε όλες τις εμφανίσεις, από τους παρουσιαστές και τους κριτές μέχρι τους διαγωνιζόμενους, και σου παρουσιάζουμε όσα επέλεξαν να φορέσουν.

Οι κριτές

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε με ένα κόκκινο μίνι φόρεμα σε στενή γραμμή, με ''V'' λαιμόκοψη, μακρύ μανίκι και λεπτομέρειες από ανάγλυφα τριαντάφυλλα από το brand Soho Soho Boutique. Η Μαρία Μπακοδήμου φόρεσε μία δημιουργία με κλειστή λαιμόκοψη, ανάγλυφες λεπτομέρειες, κοντό μανίκι και παστέλ αποχρώσεις, ενώ η Βίκυ Σταυροπούλου επέλεξε ένα μάξι φόρεμα σε αέρινη γραμμή με πούλιες σε καφε απόχρωση και με ''V'' λαιμόκοψη.

Loading...

Η παρουσιάστρια στα backstage

Η Κατερίνα Στικούδη, που μας έδειξε και επίσημα την φουσκωμένη κοιλίτσα της, εμφανίστηκε με ένα λαμπερό μάξι μωβ φόρεμα που εδενε στο λαιμό, είχε στενή γραμμή και ''V'' λαιμόκοψη.

Οι διαγωνιζόμενοι του J2US

Η Μαντώ έκανε μία εμφάνιση με edgy διάθεση. Τη θαυμάσαμε με ένα αέρινο μαύρο φόρεμα με πιέτες, το οποίο είχε συνδυαστεί με ένα δερμάτινο τζάκετ, που έφερε φτερά σε κάθε μανίκι από το ίδιο ύφασμα του φορέματος.

Loading...

Η Εβελίνα Νικόλιζα με ένα μαύρο σατινέ φόρεμα, το οποίο έφερε print από τίγρεις. Το εν λόγω φόρεμα έχει μακρύ μανίκι και ''V'' ντεκολτέ, ενώ την εμφάνιση της ολοκλήρωσε με platform πέδιλα σε χρυσή απόχρωση.

Loading...

Η Κέλλυ Κελεκίδου από την άλλη πλευρά επέλεξε μία κόκκινη μάξι δημιουργία η οποία ήταν όλη κεντημένη με δαντέλα.

Loading...

Και η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε μία εμφάνιση... στα ''κόκκινα''. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα κόκκινο two-piece, που αποτελούνταν από ένα στενό ψηλόμεσο παντελόνι και ένα one-shoulder crop τοπ. H Ειρήνη Παπαδοπούλου ολοκλήρωσε το σύνολο της με platform πέδιλα στην ίδια απόχρωση και με την ίδια λάμψη, που είχε όλο της το σύνολο.

Loading...

Η Σάσα Σταμάτη εμφανίστηκε με μία εντυπωσιακή λευκή δημιουργία, η οποία έφερε στο πλάι της σιλουέτας και από τις δύο μεριές διαφάνεια. Η λαιμόκοψη ήταν ίσια και αγκάλιαζε γοητευτικά τους ώμους της.

Loading...

Η Ιωάννα Τούνη φόρεσε μία μάυρη μάξι δημιουργία με διαφάνειες και halter λαιμόκοψη. Το ''drama'' στοιχείο του look της ενισχύθηκε με το cut-out μανίκι και φυσικά με platform μαύρα πέδιλα.

Loading...

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εμφανίστηκε με μία μίνι ασημένια δημιουργία. Πρόκειται για ένα λαμπερό outfit, το οποίο ήταν διακοσμημένο με κρόσια. Τα παπούτσια, που επέλεξε να φορέσει ήταν στην ίδια μεταλλιζέ απόχρωση και είχε την ίδια λάμψη με το φόρεμα. Από την άλλη πλευρά και το μουσικό της ταίρι η Κατερίνα Λιόλιου επέλεξε ασημένια μίνι δημιουργία, όπως επίσης και αντίστοιχα υποδήματα.

Loading...

Η Ελένη Δήμου επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι σε loose γραμμή με oversized blazer. Η ίδια φόρεσε platform μαύρα μποτάκια.

Loading...

Η Super Κική έκανε την πιο εκκεντρική εμφάνιση, η οποία δεν διέφερε σε τίποτα από το προσωπικό της στιλ. Πολύχρωμο και fun ήταν το σύνολο της, που αποτελούνταν από μία μινι φούστα τουτού, ένα πουά biker σορτς, edgy T-shirt, μαύρα platform πέδιλα και πολλά αξεσουάρ.

Loading...

Η Ελένη Βουλγαράκη φόρεσε μία λευκή μίνι δημιουργία, η οποία έφερε όγκο στο κάτω μέρος της, halter λαιμόκοψη, διαφάνειες και κεντήματα. Η ίδια ολοκλήρωσε τη σκηνική της παρουσία με platform μυτερές γόβες.

Loading...

Η Γιώτα Γρίβα φόρεσε για την πρεμιέρα του show μία μεταλλιζέ μάξι δημιουργία σε ανοιχτή γραμμή και με ''V'' λαιμόκοψη. Η ίδια πρόσθεσε μία δερμάτινη φαρδιά ζώνη ψηλά στη μέση της, για να τονίσει τη σιλουέτα της.

Loading...

Η Μάρα Μεϊμαρίδη με μία δραματική ογκώδης μαύρη δημιουργία, η οποία ήταν διακοσμημένη με οργάντζα, διαφάνεια και κεντήματα. Η εμφάνιση της ολοκληρώθηκε με ένα εκκεντρικό head piece.

Loading...

H Πηγή Δεβετζή με μία μεταλλιζέ μίνι δημιουργία, η οποία έφερε στη μέση μία μαύρη δερμάτινη ζώνη, για να δώσει περισσότερο σχήμα στην ίσια γραμμή του φορέματος. Η ίδια ολοκλήρωσε τη εμφάνιση της με platform μποτάκια.

Loading...

Η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη έκανε μία εμφάνιση, που θυμίζει κάτι από bohemian style. Μία loose εμπριμέ παντελόνα, ένα απλό τοπ, μία εμπριμέ ζακέτα και ethnic κοσμήματα έκαναν την εμφάνιση της αισθητή.

Loading...

Τέλος, η Guest Star εμφάνιση ανήκει στην Δήμητρα Κατσαφίδου, η οποία επέλεξε ένα λευκό tailored κοστούμι και ένα μαύρο τοπ.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ