Follow us

Άννα Βίσση | Τραγούδησε στο Μόντε Κάρλο με custom made δημιουργία Βρεττός Βρεττάκος

Όλες οι λεπτομέρειες του look της.

Άννα Βίσση NDP

Η καταξιωμένη Ελληνίδα σούπερ σταρ Άννα Βίσση έδωσε μία και μόνο συναυλία στο Μόντε Κάρλο χθες, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, όπου παυρέθηκε μέχρι και ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ο οποίος και χόρεψε με την τραγουδίστρια πάνω στη σκηνή. Η συναυλία έλαβε χώρα στη σκηνή του Salle des Etoiles στο Μόντε Κάρλο και όσοι τυχεροί βρέθηκαν πλήρωσαν 700 ευρώ εισιτήριο. Η Ελληνίδα σταρ μάγεψε με τη φωνή της και τις μοναδικές ερμηνείες τους Έλληνες του Μονακό, τους ξένους θαυμαστές της, καθώς και όσους ταξίδεψαν στο Μόντε Κάρλο από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να την απολαύσουν. Η ίδια, ωστόσο, τράβηξε την προσοχή και με τη στιλιστική της επιλογή.

Το custom made outfit της Άννας Βίσση φέρει την υπογραφή του Βρεττού Βρεττάκου

Η Άννα Βίσση εμφανίστηκε στο Salle des Etoiles Sporting στο Monte-Carlo με μια custom made δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου ειδικά φτιαγμένη για την μοναδική της συναυλία. Πρόκειται για μια glam rock εμφάνιση, εμπνευσμένη από τους θρύλους της μουσικής σκηνής, όπως την Janis Joplin, David Bowie και την iconic Grace Jones.

Το σύνολο της αποτελείται από ένα ολοκέντητο σακάκι με αλυσίδες που τελειώνουν σε κρόσσια και μια κρυστάλλινη τιρκουαζ φόρμα διακοσμημένη με 230.000 κρυστάλλους στο χρώμα του light sapphire. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σχεδιαστή το look αυτό αποτελεί ''μια cutting edge, εμφάνιση για την μια και μοναδική Άννα Βίσση. Ένα συναρπαστικό ταξίδι και μια υπέροχη συνεργασία του σχεδιαστή και της Ελληνίδας star, η οποία χάρισε μια από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της σε live shows performances στην καριέρα της''.

Άννα Βίσση | Τραγούδησε στο Μόντε Κάρλο με custom made δημιουργία Βρεττός Βρεττάκος
Άννα Βίσση 1
Άννα Βίσση 3
Άννα Βίσση2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ