Follow us

New Week – New Style | 10 φθινοπωρινά σύνολα για να ξέρεις τι να φορέσεις κάθε ημέρα της εβδομάδας

Τα tricks που ακολουθούν οι κομψές γυναίκες για να είναι πάντα κομψές.

street style Pixel Formula

Νέα εβδομάδα σημαίνει νέες υποχρεώσεις, δουλειά στο γραφείο, έξοδοι με τις φίλες μας ή χαλαρές βόλτες στην πόλη. Εάν είσαι όμως fashionista όπως και εμείς, όλες αυτές οι περιστάσεις μεταφράζονται αμέσως σε διαφορετικά σύνολα που θα χρειαστεί να δημιουργήσεις. Κάποιες ημέρες αυτή η διαδικασία φαίνεται αρκετά εύκολη αφού η έμπνευση σου σε βοηθά να κάνεις νέους συνδυασμούς. Κάποιες άλλες ημέρες όμως νιώθεις πως χρειάζεσαι λίγη παραπάνω βοήθεια για να ντυθείς κομψά. Για να σε βοηθήσουμε συγκεντρώσαμε τέσσερις εύκολες συμβουλές και δέκα σικ σύνολα που αξίζει να αντιγράψεις.

Ακολούθησε τους σωστούς λογαριασμούς στο Instagram

Με μερικά clicks στην αναζήτηση του Instagram, μπορείς να βρεις τεράστια ποικιλία από λογαριασμούς που ανήκουν είτε σε influencers είτε σε φωτογράφους που ασχολούνται με την street style μόδα. Ακολουθώντας αυτούς τους λογαριασμούς, θα έχεις άπλετη στιλιστική έμπνευση κάθε φορά που ανοίγεις το κινητό σου, συνεπώς πάντα θα μπορείς να αντιγράψεις κάποιο look, κυρίως τις ημέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Δημιούργησε τη δική σου "στολή”

Αυτό είναι μία από τις βασικές συμβουλές που ακολουθούν οι γυναίκες που έχουν ανακαλύψει το προσωπικό τους στιλ. Με την πάροδο του χρόνου, θα βρεις τις γραμμές και τα ρούχα που ταιριάζουν περισσότερο στο σωματότυτο και την αισθητική σου και θα είναι εκείνα που θα θέλεις να φοράς καθημερινά. Θα έχεις δημιουργήσει δηλαδή τη δική σου, μοναδική "στολή”. Μπορεί να είναι ο συνδυασμός τζιν παντελόνι με blazer ή midi φόρεμα με μπότες ή ό,τι άλλο κάνει εσένα να νιώθεις άνετα. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν έχεις καταλήξει ακόμα στον δικό σου αγαπημένο συνδυασμό, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Με αυτό τον τρόπο, ακόμα κι αν δεν έχεις ιδιαίτερη έμπνευση, θα μπορείς να φοράς απλώς τους αγαπημένους σου συνδυασμούς.

Μην ξεχνάς τα κοσμήματα

Ένα κόσμημα με συναισθηματική αξία, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκοι που ταιριάζουν με τα πάντα, ένα ρολόι ή ό,τι άλλο αρέσει σε εσένα. Είναι σημαντικό να ολοκληρώσεις τα σύνολα σου με ένα κόσμημα, το οποίο θα προσθέσει μία προσωπική πινελιά και λάμψη στην εμφάνιση σου.

Γίνε το δικό σου μοντέλο

Εξίσου βοηθητικό θα σου φανεί να φωτογραφίζεις τα σύνολα σου κάθε φορά που σου αρέσουν. Έτσι την επόμενη φορά που θα νιώθεις πως δεν ξέρεις τι να φορέσεις, θα χρειάζεται απλά να κοιτάς τις φωτογραφίες στο κινητό σου.

Style Inspiration

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ