Follow us

Αυτό είναι το bomber τζάκετ από το Bershka που ταιριάζει τέλεια και με φορέματα και με παντελόνια

Ό,τι κι αν φορέσεις, αυτό το πανωφόρι είναι η καλύτερη επιλογή.

street style Pixel Formula

Την περίοδο του φθινοπώρου, η επιλογή του κατάλληλου πανωφοριού είναι μία από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε οι γυναίκες στην καθημερινότητα μας. Αιτία είναι οι συνεχείς αλλαγές στη θερμοκρασία που κάνει την ερώτηση "Τι να φορέσω σήμερα” λίγο πιο δύσκολη. Ωστόσο, ο κόσμος της μόδας μας προσφέρει διάφορες επιλογές ώστε να επιλέξουμε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στο προσωπικό μας στιλ.

Εάν θέλεις όμως να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα street wear πανωφόρι που είναι cool και άνετο, τότε σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα μαύρο bomber τζάκετ, όπως αυτό που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή του Bershka για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022. Ένας από τους λόγους που το ξεχωρίσαμε είναι πως είναι όσο ζεστό χρειάζεται για αυτή την εποχή, ενώ ταιριάζει τόσο με φορέματα όσο και με παντελόνια. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να το φορέσεις σε διαφορετικές περιστάσεις είτε με το αγαπημένο σου φόρεμα είτε με τζιν παντελόνι.

Φυσικά μπορείς να το φορέσεις και όταν πέσει η θερμοκρασία, δημιουργώντας layering. Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός που αγαπούν οι fashionistas είναι να φορούν το bomber τζάκετ με καρό, μακριά πουκάμισα και τζιν παντελόνια σε street style σύνολα που συνδυάζουν άνεση και κομψότητα.

Το bomber τζάκετ που θα ευχαριστηθείς να φοράς

Αυτό είναι το bomber τζάκετ από το Bershka που ταιριάζει τέλεια και με φορέματα και με παντελόνια

Βρες το ΕΔΩ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ