Follow us

10 budget friendly αγορές για τη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα

Τα φθινοπωρινά must haves που θα σε βοηθήσουν με το καθημερινό styling.

10 budget- friendly αγορές για τη φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα Courtesy of Regalinas

Το φθινόπωρο είναι εδώ και με τη θερμοκρασία να πέφτει αργά και σταθερά, αρχίζουμε ήδη να σκεφτόμαστε ιδέες για cozy φθινοπωρινά σύνολα. Οργανώνοντας από τώρα τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα παρατηρούμε όσα έχουμε, όσα δεν θέλουμε και όσα πρέπει να προσθέσουμε στη συλλογή μας. Μία σωστή οργάνωση, άλλωστε, μάς βοηθάει τόσο στο εύκολο, γρήγορο και κομψό styling όσο και να διαπιστώσουμε τις ελλείψεις μας. Αν, λοιπόν, έχεις παρατηρήσει, πως σου λείπουν βασικά must-haves της σεζόν τότε εμείς σου έχουμε τη λύση.

Fall Shopping 101 | Σε αυτή τη φθινοπωρινή συλλογή θα βρεις όσα χρειάζεσαι

Αναζητώντας τα φετινά απαραίτητα φθινοπωρινά κομμάτια περάσαμε από πολλές νέες συλλογές fashion brands, όμως, ξεχωρίσαμε μία. Ο λόγος για τη νέα fall collection του fashion brand Regalinas. Κάνοντας μία έρευνα ξεχωρίσαμε τα ιδανικά κομμάτια, που όχι μόνο θα βρεις στις φετινές τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22, αλλά θα σου λύσουν τα χέρια με το καθημερινό styling. Μία μαύρη παντελόνα από δερματίνη, είναι ιδανική τόσο στο γραφείο όσο και σε βραδινή έξοδο, ενώ τα εμπριμέ φορέματα σε διάφορα μήκη, μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Επίσης, δεν μπορούμε να αντισταθούμε στα θηλυκά και άκρως ευέλικτα tops, με διαχρονικές λεπτομέρειες, όπως το pussy-bow, και τα floral prints. Παρακάτω, λοιπόν, ξεχωρίσαμε τα 10 φθινοπωρινά ρούχα, που αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου, ενώ αποτελούν τις πιο budget friendly αγορές.

Κι αν θέλεις να κάνεις δώρο κάποιο από τα υπέροχα Regalinas items, αλλά δεν ξέρεις τι να διαλέξεις, στο online shop Regalinas θα βρεις και την ηλεκτρονική δωροκάρτα, την οποία μπορείς να στείλεις μέσω e-mail στη φίλη σου ή το αγαπημένο σου πρόσωπο! Το ποσό, που μπορείς να ορίσεις εσύ, ξεκινάει από 20 ευρώ και φτάνει τα 200, ενώ μπορείς να συνοδεύσεις το δώρο σου και με ένα δικό σου μήνυμα.

Ανακάλυψε ολόκληρη τη συλλογή στο REGALINAS, στο Facebook και στο INSTAGRAM

Εμπριμέ μίνι φόρεμαμε δέσιμο στο λαιμό, μανίκια 3/4 και βολάν στο τελείωμα, Regalinas

Αμάνικο, μίνι φόρεμα με V λαιμόκοψη με δέσιμο και βολάν στους ώμους, Regalinas

Μπλούζα από οργανικό βαμβάκι με στρογγυλή λαιμόκοψη και διπλό βολάν, Regalinas

Ριπ μπλούζα με βολάν στο λαιμό, μακριά, φουσκωτά μανίκια και κλείσιμο με κουμπιά στο πίσω μέρος, Regalinas

Animal print, κρουαζέ, μίντι φόρεμα με βολάν, μανίκια 3/4 με λάστιχο, λάστιχο στη μέση και άνοιγμα στο μπροστά κάτω μέρος, Regalinas

Παντελόνα δερματίνης σε άνετη γραμμή με ελαστική μέση, Regalinas

Εμπριμέ μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη με δέσιμο και μακριά μανίκια με λάστιχο και βολάν, Regalinas

Ζιπ-κιλότ με κλείσιμο με φερμουάρ στο μπροστά μέρος και ζωνάκι δερματίνης, Regalinas

Εμπριμέ, κρουαζέ, μίντι φόρεμα με βολάν, μανίκια 3/4 με λάστιχο, λάστιχο στη μέση και άνοιγμα στο μπροστά κάτω μέρος, Regalinas

Μακριά ζακέτα με τσέπες στο μπροστά μέρος και ανοίγματα στα πλάγια, Regalinas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ