Follow us

Μας ξετρέλαναν τα παπούτσια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και βρήκαμε τα εναλλακτικά σχέδια τους

Αποτελούν τάση και θα θες οπωσδήποτε να τα αποκτήσεις.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου NDP

Όταν είσαι λάτρης της μόδας και του styling έχεις σίγουρα μία δυναμία σε κάποιο fashion item. Ίσως να έχεις και δύο ή τρεις... εμείς εδώ δεν κρίνουμε, έχουμε πολλές ανάλογες ''αγάπες''. Μία από αυτές, ωστόσο, είναι κοινή για τις περισσότερες γυναίκες. Ο λόγος για τα παπούτσια. Η κάθε μία μας έχει μία μεγάλη συλλογή από καθημερινά, επίσημα και αθλητικά υποδήματα. Φλατ, sneakers, slingbacks, kitten heels, γόβες, platforms, μπότες και μποτάκια είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες, που δίνουν το παρών σχεδόν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Μάλιστα, τώρα, που ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο φθινοπωρινός, εμείς βρισκόμαστε σε μία αναζήτηση ενός νέου ζευγαριού για τα fall outfits μας, που θα ανανεώσει το στιλ μας, υιοθετώντας κάποια νέα ή παλιά τάση. Αυτό, που ψάχναμε, το βρήκαμε στη συλλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια έκανε μία ενδιαφέρουσα εμφάνιση από την οποία ξεχωρίσαμε τα υποδήματα της. Η ίδια έδωσε το παρών στην εκδήλωση του fashion retailer About You, που γιόρτασε το λανσάρισμα της νέας του ελληνικής πλατφόρμας. Για την εν λόγω fun περίσταση η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να φορέσει ένα ροζ crop T-shirt, λευκό loose τζιν με σκισίματα και ροζ μυτερές γόβες, ενώ ολοκλήρωσε το street vibe σύνολο της με μία λευκή τσάντα χειρός.

Μας ξετρέλαναν τα παπούτσια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και βρήκαμε τα εναλλακτικά σχέδια τους

Οι γόβες που θέλουμε να κάνουμε δικές μας

Θα αναρωτιέσαι, όμως, γιατί έχουμε ξεχωρίσει τις γόβες από το σύνολο της. Αρχικά, τα εν λόγω παπούτσια αποτελούν το πιο hot σχέδιο της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22, καθώς υιοθετεί δύο τάσεις. Από τη μία πλευρά, οι μυτερές γόβες κάνουν δυναμική επιστροφή στο επίκεντρο της μόδας, με μεγάλους οίκους να ανανεώνουν το κλασικό τους look μέσα από ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Μεταλλικά σχέδια, διαφορετικές σιλουέτες και εκκεντρικά τακούνια είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία, που θα δούμε να ''ντύνουν'' τις φετινές γόβες. Από την άλλη πλευρά, οι γόβες, που φοράει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχουν την hot pink απόχρωση. Μην ξεχνάς, πως φέτος το φθινόπωρο η μόδα επιβάλλει μαξιμαλλιστικές τάσεις, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν έντονα και φωτεινά χρώματα, όπως το φούξια. Και πέρα από όλα αυτά, αυτές οι γόβες θα μπορούσαν να ανήκουν στη γκαρνταρόμπα της Carrie Bradshaw και δεν γίνεται να λείπουν από τη δική μας.

Παρακάτω σου βρήκαμε 4 εναλλακτικές προτάσεις για να υιοθετήσεις το look.

Slingback γόβες φούξια, Tsakiris Mallas.

Slingacks φούξια, Envie shoes

Slingacks φούξια με αγκράφα, Zara

Γόβες με λεπτομέρεια, e-papaoutsia

Slingacks φούξια, Sante

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ