Follow us

Ήμασταν στο launching του ABOUT YOU | Οι καλεσμένες που εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους

Celebrities και influencers γιόρτασαν το λανσάρισμα του ABOUT YOU στην Ελλάδα.

about you Courtesy of About You

Με ένα πάρτι υποδεχτήκαμε την εβδομάδα, αφού χθες Δευτέρα βρεθήκαμε στον Πύργο Μελισσουργού για το λανσάρισμα του fashion online shop ABOUT YOU. Στο launch πάρτι παρευρέθηκαν μάλιστα πολλοί celebrities και influencers όπως η Ελένη Φουρέιρα, η Genevieve Majari, ο Γιώργος Καράβας, η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Αθηνα Οικονομάκου, η Κατερίνα Καινούριου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ευγενία Σαμαρά κ.α, γιορτάζοντας όλοι μαζί και μάς εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους.

Ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες καλεσμένες ήταν η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία φόρεσε μία μακριά, εμπριμέ φούστα με βολάν με σομόν πουκάμισο με ιδιαίτερα μανίκια, αλλά και η Ευγενία Σαμαρά με το midi φόρεμα της σε αποχρώσεις του γαλάζιου και του πράσινου. Η ηθοποιός μάλιστα ολοκλήρωσε το σύνολο της με μία belt bag σε έντονη κίτρινη απόχρωση που την έκανε να μοιάζει με fashionista. Εξίσου εντυπωσιακή ήταν η Ζενεβιέβ Μαζαρί με το metallic παντελόνι της, αλλά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που μας έδειξε πως το τζιν παντελόνι δεν μπορεί να είναι ποτέ βαρετό. Το μοντέλο και παρουσιάστρια συνδύασε το τζιν της με ψηλοτάκουνες γόβες σε hot pink απόχρωση και crop top σε ένα πολύ cool και φρέσκο σύνολο.

ABOUT YOU

Το ABOUT YOU, αποτελεί το No1 online προορισμό όπου ο καταναλωτής μπορεί να αντλήσει έμπνευσή και να ανακαλύψει προϊόντα αλλά και αμέτρητες εναλλακτικές που να ταιριάζουν απόλυτα στο style του. Tο online shop καταφέρνει να δώσει μία μοναδική ψηφιακή προσέγγιση στο παραδοσιακό window-shopping και πλέον είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Το ABOUT YOU προσφέρει 100.000 προϊόντα από περισσότερα από 1.000 διαφορετικά brands, πολλά από τα οποία θα είναι διαθέσιμα για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά.

Οι πιο κομψές εμφανίσεις

Κατερίνα Καινούργιου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Έλενα Χριστοπούλου- Δημήτρης Μοθωναίος - Βασιλική Ρούσσου

Άννα Μαρία Ηλιάδου

Ελένη Φουρέιρα

Τζένη Θεωνά

Μαρία Φραγκάκη - Ελένη Τσολάκη

Ελένη Βαίτσου - Άννα Μαρία Βέλλη

Μαρίζα Μπαϊρακτάρη - Konnie Μεταξά - Έλενα Γαλύφα

Χαρά Παππά - Keisy Miziou - Σπυρούλα Κάιζερ

Ιωάννα Σαρρή - Εβελίνα Σκίτσκο

Genevieve Majari

Γιώργος Καράβας και Ραφαέλλα Ψαρρού

Ευγενία Σαμαρά

Αθηνά Οικονομάκου

Ευριδίκη Βαλαβάνη και Good Job Nicky

Σμαράγδα Καρύδη

Stefania

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ