Follow us

Ana de Armas | Γιατί θα θέλεις να αντιγράψεις το look της στην πρεμιέρα της νέα ταινίας του James Bond

Η ηθοποιός έκανε μία εμφάνιση που θα λέγαμε πως είναι πραγματικά ο ορισμός του ''κοριτσιού του James Bond''.

ana de armas Abaca

Οι κατασκοπικές ταινίες δράσης του James Bond έχουν δημιουργήσει ένα θρύλο ανά τα χρόνια, όπως επίσης και ένα φανατικό κοινό θαυμαστών, που περίμεναν με ανυπομονησία να παρακολουθήσουν την τελευταία ταινία του ''No time to die''. Ύστερα από 18 μήνες καθυστέρησης της προβολής της ταινίας στους κινηματογράφους λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας, η πρεμιέρα έλαβε χώρα χθες στο Λονδίνο, όπου το κόκκινο χαλί στρώθηκε περιμένοντας του αστέρες με τα πιο glamorous looks τους. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας, celebrities αλλά και επιφανείς προσωπικότητες, όπως το βασιλικό ζευγάρι του Κέιμπριτζ, έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά. Ανάμεσα στην Kate Middleton και τον Daniel Craig ξεχωρίσαμε τη εμφάνιση της Ana de Armas, το νέο κορίτσι του James Bond, που υποδύεται την κατάσκοπο Paloma.

Γιατί μας άρεσε το look της Ana de Armas

Η ηθοποιός επέλεξε να κάνει μία εμφάνιση, που θα λέγαμε πως είναι πραγματικά ο ορισμός του ''κοριτσιού του James Bond''. Πιο συγκεκριμένα, η Ana de Armas φόρεσε ένα μαύρο σατινέ φόρεμα, που φέρει μπροστινό ψηλό σκίσιμο στο πόδι, ''V'' ντεκολτέ και τιράντες διακοσμημένες με πέτρες. Όπως ήταν αναμενόμενο το glamorous και αδιαμφισβήτητα κομψό φόρεμα της φέρει την υπογραφή ενός luxury fashion house, που δεν είναι άλλος από τον γαλλικό οίκο μόδας Louis Vuitton. Η ίδια ολοκλήρωσε το red carpet look της με μαύρα μινιμαλιστικά πέδιλα και κοσμήματα, που ταίριαζαν με τις διακοσμημένες τιράντες του φορέματος.

Loading...

Get the look

Το φόρεμα της Ana de Armas μάς θύμισε όλους τους λόγους, που αγαπάμε το μαύρο φόρεμα, για το οποίο έχει γραφτεί ολόκληρο κεφάλαιο στην ιστορία της μόδας κάτω από το όνομα ''LBD - Little Black Dress''. Ευέλικτο, διαχρονικό, δυναμικό, επιβλητικό και απερίγραπτα κομψό, που τονίζει τη θηλυκότητα όσο τίποτα άλλο, το μαύρο φόρεμα είναι κομμάτι ''κλειδί'' σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Για αυτό το λόγο παρακάτω συγκεντρώσαμε 4 σχέδια για να βρεις το δικό σου ''LBD''.

Μαύρο μίντι φόρεμα με μανίκι και cut-outs, Bershka

Μαύρο εφαρμοστό φόρεμα μέχρι το γόνατο από ελαστικό ύφασμα και ζώνη στη μέση, H&M

Μαύρο μίντι φόρεμα με μανίκι, halter λαιμόκοψη και cut-outs, Zara

Μαύρο μίντι φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ