Follow us

Όλες οι Ελληνίδες celebrities φορούν αυτό το ευέλικτο κομμάτι και θα θες να το φορέσεις και εσύ

Συνδυάζει κομψότητα και άνεση και εσύ θα θες να το φορέσεις.

Όλες οι Ελληνίδες celebrities φορούν αυτό το ευέλικτο κομμάτι και θα θες να το φορέσεις και εσύ NDP

Τον τελευταίο καιρό χρειαζόμαστε λίγη περισσότερη έμπνευση όσον αφορά τη δημιουργία των καθημερινών συνόλων, αφού ο καιρός μας δυσκολεύει με τις ξαφνικές εναλλαγές του. Το πρωί, μάλιστα, ξοδεύουμε περισσότερο χρόνο από ότι έχουμε για να βρούμε τα κατάλληλα ρούχα, αυτά που ισορροπούν μεταξύ των δροσερών και ζεστών κομματιών. Η στιλιστική ευελιξία και η προσαρμοστικότητα είναι όσα αναζητούμε στα καθημερινά μας outfits και όπως φαίνεται δεν είμαστε οι μόνες. Όλο και περισσότερες fashionistas αλλά και celebrities δίνουν τη ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα συγκεκριμένο ρούχο, που έχει αποδειχθεί σε ένα ''hero fashion item'', που δεν λείπει τόσο από τις καθημερινές εμφανίσεις τους όσο και από τις επίσημες. Ο λόγος για τις ολόσωμες φόρμες.

Ολόσωμες φόρμες | Το κομμάτι ''hero'' της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας

Τα jumpsuits, όπως θα δεις να αναφέρονται στα e-shops αλλά και στα social media, αποτελούν διαχρονικά κομμάτια με μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Τα θυμόμαστε από την παιδική μας ηλικία στην άχαρη ντένιμ εκδοχή τους και ίσως να μην ήταν τα αγαπημένα μας ρούχα. Ωστόσο, σήμερα οι σχεδιαστές δίνουν σταθερά τη ψήφο εμπιστοσύνης τους στις ολόσωμες φόρμες, σχεδιάζοντας σε κάθε φθινοπωρινή συλλογή τους νέες εκδοχές. Βασικός στόχος τους είναι η ανανέωση του look τους και μέσα από φίνες λεπτομέρειες, διαφορετικές luxury υφές, tailoring και edgy διάθεση μπορούμε να πούμε ότι το καταφέρνουν.

Οι ολόσωμες φόρμες θα σου λύσουν τα χέρια αυτή την περίοδο και θα σου γλυτώσουν αρκετό χρόνο από τη πρωινή ρουτίνα σου. Αποτελούν ένα one-piece, είναι συγχρόνως δροσερά και ζεστά και κολακεύουν κάθε σιλουέτα. Για όλους αυτούς τους λόγους και οι Ελληνίδες celebrities τις φοράνε τόσο στην καθημερινότητα τους όσο στις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους. Η πιο πρόσφατη είναι αυτή της Χριστίνας Μπόμπα με μία ολόσωμη λευκή φόρμα από μαλακό άνετο ύφασμα.

Όλες οι Ελληνίδες celebrities φορούν αυτό το ευέλικτο κομμάτι και θα θες να το φορέσεις και εσύ

Η ίδια ολοκλήρωσε το casual look της με λευκά sneakers, crossbody τσάντα και ασημένια street vibe κοσμήματα. Λίγες ημέρες πριν είχαμε δει την Σίσσυ Χρηστίδου με μία εμπριμέ εκκεντρική ολόσωμη φόρμα, την Μαρία Ηλιάκη με μία military, την Δανάη Μπάρκα με μία nude ολόσωμη φόρμα αλλά και τη Φαίη Σκορδά ένα total white look. Σε κάθε περίπτωση η ολόσωμη φόρμα δείχνει τη στιλιστική ευελιξία της και δεν πρέπει να λείπει από τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου.

Παρακάτω θα βρεις 4 σχέδια για να υιοθετήσεις το look.

Ολόσωμη φόρμα με ζώνη στη μέση, BSB

Ολόσωμη φόρμα ντένιμ με κουμπιά, Mango

Ολόσωμη φόρμα με φερμουάρ, Toi Moi

Ολόσωμη σατινέ φόρμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ