Follow us

Emily in Paris | Αυτό είναι το item που φορά η πρωταγωνίστρια στον δεύτερο κύκλο της σειράς και θα το βρεις στο Zara

Ένα πολύ κομψό κομμάτι που θα φορέσεις με πολλούς τρόπους.

Emily in Paris Abaca Press/Visual Hellas

Έχουν περάσει λίγες ημέρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η ημερομηνία προβολής της σειράς "Emily in Paris” στο Netflix με τις fans της σειράς να έχουν ξεκινήσει ήδη να μετρούν αντίστροφα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα στην streaming πλατφόρμα από τις 22 Δεκεμβρίου. Εκτός από τη συνέχεια της πλοκής και τις νέες εξελίξεις στην επαγγελματική και προσωπική ζωή της Emily Cooper, ένας επιπλέον λόγος που ανυπομονούμε για τα νέα επεισόδια είναι τα looks της, αφού ήδη από τον πρώτο κύκλο λατρέψαμε το girly και french inspired στιλ της.

Πίσω από τη στιλιστική επιτυχία της Emily Cooper κρύβεται η διάσημη στιλίστρια που έντυσε για έξι κύκλους και δύο ταινίες την Carrie Bradshaw του Sex and the City, Patricia Field. Ήδη από τις πρώτες εικόνες που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καταλαβαίνουμε πως το ντύσιμο της πρωταγωνίστριας πρόκειται να μας εμπνεύσει, ενώ ήδη έχουμε ξεχωρίσει μερικά κομμάτια που αξίζει να προσθέσουμε στη συλλογή μας.

Ένα από αυτά είναι το blazer που φαίνεται να φορά η Emily Cooper σε ένα από τα snaps της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα σακάκι του brand BARRIE σε πιε ντε πουλ μοτίβο με λευκή, μαύρη και πράσινη απόχρωση. Η πρωταγωνίστρια το φορά με μίνι, μπεζ φούστα και μαρινιέρα σε λευκό και κόκκινο χρώμα, δημιουργώντας έτσι έναν πολύ ιδιαίτερο mix and match συνδυασμό.

Φέτος το φθινόπωρο, τα blazers έχουν για ακόμα μία χρονιά την τιμητική τους. Ακόμα πιο συγκεκριμένα, τα blazers που είναι στο μοτίβο με τη διαχρονική, στιλιστική αξία, δηλαδή το πιε ντε πουλ αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου. Μπορείς να τα φορέσεις όπως η Emily Cooper, δηλαδή με μίνι φούστες και φορέματα αλλά και με το τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι σου. Εάν θέλεις να υιοθετήσεις το trend, εμείς σου βρήκαμε τέσσερα ξεχωριστά σχέδια από τη νέα συλλογή του Zara που θα λατρέψεις.

Το look της Emily Cooper

Loading...

Δες εδώ το trailer της δεύτερης σεζόν

Get the Look

Blazer χωρίς πέτα Zara

Σταυρωτό blazer Zara

Blazer σε πιε ντε πουλ Zara

Blazer με σχέδιο στην ύφανση Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ