Follow us

Δεν σου αρέσουν πολύ τα florals; | Το Zara φόρεμα της Δανάης Μπάρκα θα σε πείσει να υιοθετήσεις το trend

Τα dark florals είναι εδώ για να σε βάλουν σε μία "λουλουδάτη" διάθεση.

danai barka NDP Photo Agency

Κάποτε τα florals στον κόσμο της μόδας σήμαιναν την έναρξη της άνοιξης και στο μυαλό μας είχαν ταυτιστεί με αυτή την εποχή. Πλέον όμως, τα λουλουδάτα μοτίβα που έχουν την ικανότητα να μας φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση έχουν επεκταθεί σε όλες τις εποχές του χρόνου με τα dark floral μοτίβα να είναι μία από τις προτάσεις των σχεδιαστών για τους χειμερινούς μήνες.

Η Δανάη Μπάρκα υιοθέτησε αυτό το trend σε μία εμφάνιση της στην εκπομπή "Πάμε Δανάη” που παρουσιάζει στο Mega. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια που αγαπά και δείχνει την προτίμηση της στα φορέματα, φόρεσε ένα μίνι φόρεμα σε μαύρη βάση και μοτίβο με κόκκινα, ροζ και γαλάζια λουλούδια. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και minimal, χρυσά κοσμήματα.

"Δεν ξέρω τι να φορέσω" | 5 Ελληνίδες celebrities σε βοηθούν να ντυθείς σε διαφορετικές περιστάσεις

Είτε είσαι fan των λουλουδάτων μοτίβων είτε όχι, ένα floral φόρεμα σίγουρα αξίζει μία θέση στη συλλογή σου, αφού θα είναι μία εύκολη επιλογή για τις ημέρες που θέλεις να φορέσεις κάτι άνετο και κομψό χωρίς να αφιερώσεις πολύ χρόνο στην εμφάνιση σου.

Όσον αφορά στα παπούτσια, οι επιλογές είναι πολλές και ανάλογα με την περίσταση μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο. Για μία casual εμφάνιση, μπορείς να συνδυάσεις το φόρεμα σου με sneakers ή ακόμα και με loafers. Εάν θέλεις να το φορέσεις σε βραδινή έξοδο, τότε ένα ζευγάρι ψηλοτάνουνα πέδιλα όπως αυτά της Δανάης Μπάρκα είναι must. Ο συνδυασμός όμως που αγαπούν τα κορίτσια της μόδας και σού προτείνουμε είναι να το συνδυάσεις με knee length μπότες. Το αποτέλεσμα θα είναι cool και sexy.

Το look της Δανάης Μπάρκα

Loading...

Πέντε λουλουδάτα φορέματα από Zara για να αντιγράψεις το look της

Εμπριμέ φόρεμα Zara

Λουλουδάτο φόρεμα Zara

Oversized φόρεμα Zara

Midi φόρεμα Zara

Μίνι φόρεμα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ