Follow us

MI-RŌ | Η νέα φθινοπωρινή συλλογή είναι κομμένη και ραμμένη στις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας

Όσα χρειάζεται μία γυναίκα, που είναι σε συνεχή εγρήγορση.

MI-RŌ | Η νέα φθινοπωρινή συλλογή είναι κομμένη και ραμμένη στις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας Courtesy of MI-RŌ

Την νέα τους φθινοπωρινή συλλογή παρουσίασε το ταλαντούχο ελληνικό σχεδιαστικό δίδυμο MI-RŌ. Πρόκειται για την Prêt-à-Porter F/W '21 Collection, η οποία είναι εμπνευσμένη από την σύγχρονη γυναίκα, εκείνη που ακούραστα αλλάζει το σήμερα για ένα καλύτερο αύριο. Η γυναίκα αυτή, που βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση, χρειάζεται ολοκληρωμένα σύνολα, που να τονίζουν την θηλυκότητα της αλλά και τον δυναμισμό της. Οι MI-RŌ για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της επένδυσαν σε μία αφαιρετική προσέγγιση, που έχει στόχο να ντύσει την κάθε της στιγμή.

Loading...

Η Prêt-à-Porter F/W '21 Collection είναι όσα ζητάει η σύχγρονη γυναίκα

Επιλέγοντας μία χρωματική παλέτα, που κινείται στις γήινες αποχρώσεις και ακροβατεί μεταξύ του ''βρώμικου ροζ'' και του ''κόκκινου της φωτιάς'', οι Έλληνες σχεδιαστές του MI-RŌ αποχαιρέτησαν την έντονα glamorous διάθεση για νέες μινιμαλιστικές γραμμές, ανδρόγυνα κοστούμια, ψηλόμεσες βερμούδες και statement πουκάμισα, που μπορούν να φορεθούν άνετα στην καθημερινότητα. Με λίγα λόγια, δίνουν την πιο θηλυκή εκδοχή στο power dressing.
MI-RŌ | Η νέα φθινοπωρινή συλλογή είναι κομμένη και ραμμένη στις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας
Courtesy of  MI-RŌ2

Χρησιμοποιώντας σαν κύριες πρώτες ύλες τους το βαμβάκι, το βελούδο και το ανακυκλώσιμο δέρμα, οι MI-RŌ έχτισαν μία συλλογή γεμάτη θηλυκές φούστες, cocktail φορέματα, που κολακεύουν κάθε σωματότυπο, και πανωφόρια, που άλλοτε παραπέμπουν σε χαλαρές ρόμπες και άλλοτε σε αυστηρές στρατιωτικές στολές. Ο δυναμισμός και η έντονη γυναικεία φύση των σχεδίων τους έχουν απαθανατιστεί σε μία καμπάνια, που έχει γυριστεί σε industrial χώρο και με ρετρό αισθητική.

Courtesy of  MI-RŌ3
Courtesy of  MI-RŌ6

Με σήμα κατατεθέν τους τα κορμάκια, που αγκαλιάζουν το σώμα, και τα βραδινά φορέματα, που αποπνέουν φινέτσα, οι MI-RŌ δημιουργούν μία capsule γκαρνταρόμπα, που θα μας ντύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ και από το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο μας.

Courtesy of  MI-RŌ1

Η νέα συλλογή είναι διάθεση στο site των MI-RŌ και θα τη βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ