Όλες οι λαμπερές εμφανίσεις στο 2ο live του J2US

Τα looks των εντυπωσιακών κυριών στο μικροσκόπιο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Άλλο ένα εντυπωσιακό live του μουσικού διαγωνισμού ''Just the 2 of us'' (J2US) πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 2 Οκτωβρίου. Και παρ᾽όλες τις αναποδιές λόγω κορονοϊού, η παραγωγή κατάφερε να σταθεί ακμαία στα πόδια της και να προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό ένα υπερθέαμα, όπως συνήθως.

Εμείς πάντως δεν γινόταν να αφήσουμε ασχολίαστα τα συγκλονιστικά looks των κυριών της κριτικής επιτροπής αλλά και της παρουσιάστριας των backstage, Κατερίνας Στικούδη.

Ας αρχίσουμε από την τελευταία, που μάλιστα διανύει τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η πανέμορφη Κατερίνα Στικούδη φορούσε μια μάξι τουαλέτα με έναν ώμο σε έντονο γαλάζιο που ταίριαζε με το χρώμα των ματιών της, και εφάρμοζε στην κοιλίτσα της αλλά είχε ένα εξαιρετικά μεγάλο κόψιμο στο πόδι που έφτανε μέχρι αρκετά ψηλά. Τα λευκά πούπουλα κάτω από το μπούστο του φορέματος έδιναν την τελευταία πινελιά στο look.

Η Μαρία Μπακοδήμου από την άλλη προτίμησε ένα vintage-ρομαντικό μίνι φόρεμα σε εκρού-ροζ χρώμα που εφάρμοζε άψογα στο σώμα της. Τα περίτεχνα κεντήματα σε όλη την μπροστινή επιφάνεια του φορέματος αλλά και τα μακριά, φουσκωτά μανίκια έκαναν σίγουρα τη διαφορά.

Όσο για τη Δέσποινα Βανδή, φορούσε ένα λαμπερό κίτρινο φόρεμα με παγιέτες και κοψίματα στη μέση, που αναδείκνυαν τις υπέροχες αναλογίες της.