Follow us

Έχεις καμπύλες; 5 styling tips για να επιλέγεις τα κατάλληλα ρούχα για τη σιλουέτα σου

Η επόμενη έξοδός σου στα καταστήματα θα στεφθεί με μεγάλη επιτυχία.

plus size Pixel Formula

Ο λόγος που αγαπάμε τόσο πολύ τη μόδα είναι πως σε αυτή έχουν θέσει όλοι. Με καμπύλες ή skinny, petite ή πολύ ψηλές, όλες οι γυναίκες μπορούν να βρούνε τα ρούχα που ταιριάζουν στη σιλουέτα τους, αλλά και διάφορα tips για να την αναδείξουν.

Αυτή τη φορά, συγκεντρώσαμε πέντε εύκολα και πολύ χρήσιμα tips που θα βοηθήσουν εσένα που έχεις καμπύλες να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου με τα κατάλληλα κομμάτια.

Loading...

Προτίμησε plus size συλλογές

Λίγο πριν ξεκινήσεις τις αγορές σου, χρειάζεται να κάνεις κάποια έρευνα, ώστε να βρεις ποια είναι εκείνα τα brands που προσφέρουν και plus size συλλογές. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού οι εν λόγω συλλογές επικεντρώνονται στις ανάγκες που έχει ένα plus size σώμα αλλά και στον τρόπο που θα το αναδείξουν. Τα ρούχα αγκαλιάζουν τις καμπύλες και να νούμερα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Πειραματίσου με γραμμές ρούχων

Όσον αφορά στο στιλ, η λέξη πειραματισμός είναι πάντα το κλειδί της επιτυχίας. Μέχρι να καταλήξεις στις γραμμές ρούχων που ταιριάζουν στο δικό σου σώμα και σε κάνουν να νιώθεις άνεση και κομψότητα, θα πρέπει να περάσεις κάποιο χρόνο στα δοκιμαστήρια. Εξίσου σημαντικό είναι να μην έχεις προαποφασίσει πως κάποιες γραμμές ρούχων δεν σου ταιριάζουν ακριβώς επειδή έχεις καμπύλες. Μία δοκιμή θα σε πείσει πως ένα εφαρμοστό ρούχο μπορεί να αναδεικνύει πολύ καλύτερα το σώμα σου σε σχέση με ένα σε loose γραμμή ή oversized.

Loading...

Πρόσεξε τα νούμερα των ρούχων

Αυτομάτως περνάμε στο πιο σημαντικό tip που θα πρέπει να έχεις στο νου σου πριν ξεκινήσεις να ανανεώνεις τη γκαρνταρόμπα σου. Το γεγονός πως έχεις καμπύλες δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως θα πρέπει να τις κρύβεις κάτω από ρούχα που είναι ένα ή δύο νούμερα μεγαλύτερα από αυτό που θα σου ταίριαζε κανονικά. Το σώμα σου είναι υπέροχο ακριβώς όπως είναι και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι να βρεις τα κατάλληλα κομμάτια για να το αναδείξεις και σε καμία περίπτωση να το κρύβεις. Με ένα πολύ μεγαλύτερο ρούχο μάλιστα πετυχαίνεις ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Προσθέτεις δηλαδή έξτρα όγκο στην εμφάνιση σου, το οποίο δεν είναι πολύ κολακευτικό.

Σε περίπτωση που έχεις συνηθίσει να φοράς μόνο ένα συγκεκριμένο νούμερο, αλλά νιώθεις πως εν τέλει δεν σε κολακεύει ιδιαίτερα έχουμε να σου προτείνουμε ένα χρήσιμο tip. Την επόμενη φορά που θα πας στα καταστήματα, πάρε μαζί σου στο δοκιμαστήριο ένα ή ακόμα και δύο νούμερα μικρότερα από εκείνο που παίρνεις συνήθως και δοκίμασε τα. Θα εκπλαγείς όταν θα συνειδητοποιήσεις πως όντως σου κάνουν και κολακεύουν καλύτερα τη σιλουέτα σου.

Loading...

Δώσε βάση στα εσώρουχα

Αυτή είναι μία styling συμβουλή που αφορά όλες τις γυναίκες και όχι μόνο τις curvy. Οι περισσότερες από εμάς δεν δίνουμε την προσοχή που θα έπρεπε στα εσώρουχα, ωστόσο αυτά είναι το στοιχείο που θα κάνει μία εμφάνιση να φαίνεται πολύ προσεγμένη. Εάν δηλαδή το σουτιέν σου δεν είναι στο κατάλληλο μέγεθος, αυτομάτως θα παραμορφώνει το σώμα σου και τα ρούχα δεν θα έχουν την καλύτερη δυνατή εφαρμογή. Εάν σου φταίει λοιπόν κάτι στο ντύσιμο και το στιλ σου, παρατήρησε τα εσώρουχα σου. Ίσως θα πρέπει να ξεκινήσεις την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου από αυτά.

Άκου το ένστικτο σου

Όσα styling tips κι αν διαβάσεις σε περιοδικά και sites μόδας, ο πρωταρχικός στόχος σου θα πρέπει να είναι να βρεις τα ρούχα εκείνα που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου. Εάν κάτι σου αρέσει, να το φορέσεις. Εάν κάτι δεν σου αρέσει, να μην το φορέσεις. Αυτό θα πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο που θα πρέπει να σε απασχολεί.

Extra Tip

Το αξεσουάρ που αξίζει κάθε curvy γυναίκα να έχει στη συλλογή της είναι η ζώνη, αφού μπορείς να τη φορέσεις με πολλούς τρόπους ώστε να τονίσεις τη μέση σου. Με oversized πουκαμίσες και πουλόβερ, με τα πανωφόρια ή τα φορέματα σου, μια ζώνη θα τονίσει τις καμπύλες σου με τον πιο θηλυκό τρόπο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ