Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε πρεμιέρα με το σύνολο που θα θες να φορέσεις άμεσα

Το look της είναι άνετο και δεν στερείτε τίποτα σε κομψότητα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου NDP

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γύρισε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με το νέο της project, που είναι γεμάτο μόδα και styling. Μετά το τέλος της ενημερωτικής ψυχαγωγικής εκπομπής ''Pop Up'', το μοντέλο και παρουσιάστρια επιστρέφει με το ''Style me up''. Πρόκειται για μία εκπομπή, που ανανεώνει στιλ, εμφάνιση, διάθεση και αποκαλύπτει μικρά και μεγάλα μυστικά ομορφιάς και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει διπλό ρόλο: Παρουσιάστρια και κριτής. Δίπλα της θα βρίσκονται η image maker και σχεδιάστρια μόδας, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, και η fashionista Ραμόνα Βλαντή, που καθημερινά θα υποδέχονται στο σκηνικό, γυναίκες και άνδρες, που είναι έτοιμοι για αλλαγές. Ακόμα, την μεταμόρφωση των μαλλιών αλλά και τον σχολιασμό αναλαμβάνει ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Τι φόρεσε στην πρεμιέρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη επέλεξε ένα σύνολο άνετο και κομψό για το οποίο έχουμε κάνει πολλές φορές λόγο στο παρελθόν. Η ίδια φόρεσε μία ολόσωμη κοντή φόρμα, με preppy αισθητική, που κέντρισε το ενδιαφέρον μας. Έχει κρεμ απόχρωση, μακρύ μανίκι, ζώνη στη μέση, που τονίζει τη γυναικεία σιλουέτα, έντονο γιακά, είναι διακοσμημένο με δαντέλα και έχει και κάτι από western αισθητική. Το look που ισορροπεί μεταξύ του preppy και του western, ολοκληρώθηκε με μία statement στέκα με πέρλες, που ταίριαζε απόλυτα με την απόχρωση του playsuit, όπως επίσης και paltform μπότες.

Loading...

Το look της υιοθέτησε δύο μεγάλες τάσεις και για αυτό αξίζει να το αναδημιουργήσεις. Από τη μία βλέπουμε το preppy style, που έχει ήδη κυριαρχήσει στο street style, και από την άλλη τα platform παπούτσια, που επιστρέφουν δυναμικά στα trends με μία 00s διάθεση. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα απαραίτητα κομμάτια, για να αντιγράψεις το σύνολο της και να κάνεις αντίστοιχες fashionable εμφανίσεις.

Στέκα με λεπτομέρειες La Vashka, e-papoutsia

Ολόσωμη κοντή φόρμα, Zara

Platform μαύρε μπότες, Tsakiris Mallas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ