Follow us

Dsquared2 | Η νέα SS22 συλλογή είναι ένα ανατρεπτικό παραμύθι με διαχρονικά κομμάτια

Ρούχα και αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να παραμείνουν διαχρονικά.

MissBloom TEAM
Dsquared2 | Η νέα SS22 συλλογή είναι ένα ανατρεπτικό παραμύθι με διαχρονικά κομμάτια Courtesy of Dsquared2

Ένα ανατρεπτικό παραμύθι με πρωταγωνιστή το glamorous edge είναι η νέα collection για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022 που παρουσίασαν οι Dsquared2. Ρούχα σχεδιασμένα από τους Dean & Dan Caten με ψυχή και σχέδια που ανήκουν στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, ιδιότητα που τα κάνει πάντα επίκαιρα και διαχρονικά. Τα φλοράλ μοτίβα πάνω σε αραχνοΰφαντα υφάσματα, τα "διαλυμένα" πλεκτά, τα patchwork upcycled denim και οι γκλίτερ κλωστές είναι στοιχεία που συναντά κανείς στη συλλογή της Άνοιξης 2022 που κεντρίζει το ενδιαφέρον με τις συνδυαστικές αντιθέσεις της, όπου το ντελικάτο "μπλέκεται" με τις σκληρές υφές σε ανάγλυφα layers και αστραφτερές λεπτομέρειες.

Dsquared2 | Η νέα SS22 συλλογή είναι ένα ανατρεπτικό παραμύθι με διαχρονικά κομμάτια

Το μιλιταριστικό styling αποκτά ρομαντισμό σε γυναικείες μπλούζες και φορέματα, ενώ τα paperweight βαμβακερά σατέν παντελόνια και σορτς, που απευθύνονται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες, είναι η σύγχρονη πρόταση των combat pants. To laser cut-out εφαρμόζεται στο tonal camouflage των tailored jackets, που συνδυάζονται με πλεκτά αραιής πλέξης και T-shirts.

Courtesy of Dsquared2

To ντραμπέ layering κάνει αισθητική την παρουσία του σε διαφανείς μπλούζες, ένα φόρεμα από τούλι και ένα vinyl bandeau top που συνδυάζεται με tailored παντελόνι. Τα διαφανή φορέματα φοριούνται με ripped T-shirts. Υφάσματα εμποτισμένα σε vintage αισθητική, ταπισερί φλοράλ σε jackets και ντεβορέ σε διαφανή φορέματα αποδίδουν μοναδικά το αιθέριο στιλ της collection.

2 Dsquared2

Τα sequinned νήματα διατρέχουν προς τα κάτω τις ξεφτισμένες κλωστές των παντελονιών, των φορεμάτων και των ripped denim. Η δαντέλα χρησιμοποιείται ως στρώση σε φορέματα και τοπ, ενώ το bubble wrap μεταμορφώνεται σε πανωφόρι. Τα demin κομμάτια είναι κατασκευασμένα από upcycling vintage Dsquared2 denim, που έχουν κοπεί και ενωθεί μαζί σε patchwork style σε jeans και φούστες.

3Dsquared2

Η φαντασία καθοδηγεί και τα αξεσουάρ της συλλογής. Λαμπερά μεταγιόν σε σχήμα φρούτων, καρδιάς και πεταλούδας, όπως και χειροποίητα στέμματα έρχονται να βάλουν τη δική τους πινελιά στα looks. Τσάντες σε σχήμα καρδιάς με λεοπάρ μοτίβο συνοδεύονται από σχέδια σε κοτλέ και lunch pail, ενώ μίνι τσάντες χειρός μέσα από τις οποίες μοιάζει να αναδύεται μία άλλη τσάντα γίνονται οι μοντέρνες προτάσεις της grunge αισθητικής που διαπνέει τη συλλογή. Οι chunky μπότες και τα πέδιλα πλατφόρμες έρχονται να ολοκληρώσουν αυτό το feeling.

4Dsquared2

Info: Αποκλειστική διάθεση για Ελλάδα: www.gruppo-pagoni.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ