Follow us

YELL OH! | Η νέα φθινοπωρινή συλλογή ''Sunburst'' είναι όσα χρειάζεται ένα τολμηρό παιδί

Η νέα φθινοπωρινή συλλογή του ''YELL-OH!'' αποτελείται από έντονη ζωηρότητα και υφάσματα υψηλής ποιότητας.

YELL OH! | Η νέα φθινοπωρινή συλλογή ''Sunburst'' είναι όσα χρειάζεται ένα τολμηρό παιδί Courtesy of YELL OH!

Τα παιδιά είναι καθοδηγητές στη ζωή μας, είναι το παρόν και το μέλλον μας, είναι το φως του ήλιου, που ξημερώνει μία νέα ημέρα. Για αυτό τον λόγο και δεν μπορούν παρά να ντύνονται με ρούχα, που αποπνέουν τη ζωηρότητα, τη τόλμη και τη θετικότητα τους. Ιδανική επιλογή για τα παιδιά είναι η νέα συλλογή του ''YELL-OH!'' για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22.

YELL OH! | Η νέα φθινοπωρινή συλλογή ''Sunburst'' είναι όσα χρειάζεται ένα τολμηρό παιδί

YELL - OH! | Μία συλλογή εμπνευσμένη από την θετικότητα και την ελπίδα της επόμενης ημέρας

Η νέα φθινοπωρινή συλλογή του ''YELL-OH!'' αποτελεί μια εννοιολογική collection, που χαρακτηρίζεται από φωτεινότητα και τόλμη. Μια ξεκάθαρη, χειμερινή χρωματική παλέτα, που αλληλεπιδρά μεταξύ αιθέριων και εκθαμβωτικών αποχρώσεων, washed χρωμάτων και απτών σκούρων τόνων. Πρόκειται για μια χειμερινή συλλογή γεμάτη αντιθέσεις και μοναδικότητες, που αναδεικνύουν την ανάγκη μας για μια νέα αρχή.

YELL OH!

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τα συναισθήματα, που νιώθουμε όταν μια ηλιαχτίδα ξεπροβάλει μέσα από τα σύννεφα, από αυτό το όμορφο αίσθημα που ζεσταίνει την ψυχή μας την αυγή.

YELL OH!

Η συλλογή αποτελείται από 3 ηλικιακές κατηγορίες: Νεογέννητο (0-18 months), Βρέφος (0-4 years) και Παιδί (4-14 years). Παράλληλα, τα υφάσματα είναι υψηλής ποιότητας, καθώς το brand έχει βάλει σκοπό τον περιορισμό της χρήσης πολυεστέρα στο ελάχιστο και χρησιμοποιεί υφάσματα 100% βαμβακερά. Τέλος, ενισχύει την παραγωγή νέων βιώσιμων υφασμάτων, όπως το Lyocell και το Cupro και βάζει νέους στόχους προς μια βιώσιμη ανάπτυξη.

YELL OH!
YELL OH!
YELL OH!

Follow us on SoMe:

Facebook: https://www.facebook.com/yelloh.gr

Instagram: https://www.instagram.com/yelloh.official/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/yelloh0133/_created/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ