Follow us

Τα fall essentials από τη νέα συλλογή της Themis Z

Η διαχρονική κομψότητα συναντά την άνεση στη νέα collection για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2022.

Themis Z fall essentials Courtesy of Themis Z

Κάθε καινούργια σεζόν ξεκινάει με νέες προσδοκίες και με τα "απαραίτητα" για να τις εκπληρώσουμε. Το στιλ έχει τον δικό του στόχο να επιτύχει κι αυτός έχει να κάνει με τη διάθεση για ανανέωση. Τα "fall essentials", λοιπόν, είναι εκείνη η κατηγορία της μόδας που προσφέρει τη λύση για το transitional dressing και γίνεται μία από τις πιο ουσιαστικές στιγμές στη διαμόρφωση της χειμερινής γκαρνταρόμπας: τα κομμάτια στα οποία θα επενδύσετε τώρα είναι αυτά που μπορείτε να φοράτε όλη την υπόλοιπη σεζόν. Φροντίστε, λοιπόν, να έχουν τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα κάνουν την επένδυσή σας μια σοφή επιλογή: πολυτέλεια, κομψότητα, άνεση. Ό,τι προσφέρουν δηλαδή με ακαταμάχητο τρόπο οι δημιουργίες της Themis Z, που μόλις αποκάλυψε μία δεξιοτεχνικά easy chic συλλογή για τη σεζόν Fall 2021.

Η FW21 collection Themis Z συνδυάζει ασυναγώνιστα τη σικ πολυτέλεια και την απελευθερωτική άνεση. Αντλεί την έμπνευσή της, σε σιλουέτες, χρώματα και υφάσματα, από τα '60s και τα '70s, και καταφέρνει να κάνει τη σοφιστικέ κομψότητα να δείχνει μοναδικά αισθησιακή.

Σακάκια, πουκάμισα, τζιν

Τα fall essentials από τη νέα συλλογή της Themis Z

Η γυναικεία γκαρνταρόμπα για το Φθινόπωρο, μία εποχή με γεμάτη συνήθως ατζέντα, είναι σε άμεση συνάφεια με το στιλ που θα συνοδεύσει τις εμφανίσεις στο γραφείο και την πολυάσχολη καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας. Αυτό μεταφράζεται σε staples που διαμορφώνουν εμφανίσεις κατάλληλες να εξυπηρετήσουν κομψά σύνολα για όλες τις ώρες της ημέρας.

Themis Z Fall 2021

Τα καλοραμμένα σακάκια, τα μεταξωτά πουκάμισα και τα τζιν παντελόνια βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του φθινοπωρινού στιλ που θέλει μια γυναίκα να αποπνέει δυναμισμό και καλαισθησία. Στη νέα συλλογή Themis Ζ, τα μεταξωτά πουκάμισα έρχονται διακοσμημένα με τα χαρακτηριστικά μοτίβα από τις συλλογές της σχεδιάστριας, στη μεγεθυμένη τους εκδοχή, ενώ τα διάφανα tie-neck πουκάμισα, που συνδυάζονται με φαρδιά παντελόνια και μακριά γιλέκα, κάνουν την πολυτέλεια και το σέξι αδιαπραγμάτευτες επιλογές για εμφανίσεις υψηλής αισθητικής.

Themis Z Fall 2021

Flared και cigarette denim παντελόνια γίνονται η ασυναγώνιστη πρόταση αναβαθμισμένου casual style, και προσφέρονται για στιλάτους συνδυασμούς με tailored σακάκια με leather sleeves και gold silk πουκάμισα.

Themis Z Fall 2021
Themis Z Fall 2021

Το βελούδο στη νέα συλλογή

Η νέα συλλογή της Θέμιδας Ζουγανέλη δεν σταματά εδώ: η σχεδιάστρια συμπεριλαμβάνει σ' αυτή την πρότασή της για τη festive διάθεση που διακρίνει τη μόδα της μετα-κόβιντ εποχής. Στο επίκεντρο βρίσκονται τα βελούδινα κοστούμια, που αντλούν την έμπνευσή τους από την ήπια ντίσκο αισθητική στην οποία η Θέμις έχει αδυναμία.

Themis Z fall 2021

Η loose γραμμή τους και τα απίθανα χρώματα (σμαραγδί, γαλάζιο) κάνουν το βελούδο να δείχνει μοναδικά οικείο και προσιτό, κάνοντας την επιλογή τους μία μοντέρνα πρόταση ακόμα και για εμφανίσεις που δεν προορίζονται για βραδινές εξόδους. Τα βελούδινα κοστούμια θα είναι σύντομα διαθέσιμα στο themisz.com.

Themis Z fall 2021

Από τη συλλογή Themis Z για το Φθινόπωρο, δεν απουσιάζουν τα ολόμαλλα παλτό και οι κάπες, που γίνονται η πιο σύγχρονη πρόταση για στιλ που δεν μοιάζει με κανένα άλλο και αποπνέει διαχρονικότητα με μια μοντέρνα ματιά.

Themis Z fall 2021

Το ξεχωριστό με τις δημιουργίες Themis Ζ, εκτός από την εξαιρετική ποιότητα, την επιμονή στη λεπτομέρεια και την αδιαμφισβήτητη διαχρονικότητα, είναι ότι μπορείτε να τις φοράτε μεμονωμένα ή σε συνδυασμούς 24/7.

*Ανακαλύψτε τη Fall 2021 συλλογή Themis Ζ στο themisz.com

Πηγή: harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ