Follow us

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις στη βραδινή σου έξοδο; | 3 Ελληνίδες παρουσιάστριες σού δίνουν ιδέες

Οι προτάσεις τους και οι εναλλακτικές επιλογές που σου βρήκαμε.

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις στη βραδινή σου έξοδο; | 3 Ελληνίδες παρουσιάστριες σού δίνουν ιδέες Pixel Formula

Είμαστε επιτέλους μία ανάσα από το Σαββατοκύριακο, την ξεκούραση αλλά και τις εξόδους και έχουμε ήδη αρχίσει να προγραμματίζουμε. Τι θα κάνουμε μετά το γραφείο την Παρασκευή; Πού θα πάμε το βράδυ του Σαββάτου; Πού θα πάμε για brunch την Κυριακή; Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις, που μας βασανίζουν, μεταξύ άλλων, σήμερα. Βέβαια, αφού αποφασίσουμε για όλα τα παραπάνω μαζί με τις παρέες μας, θα πρέπει να περάσουμε στο επόμενο βήμα, που δεν είναι άλλο από το styling. Πάντα θα δαπανούμε χρόνο για τη δημιουργία των κατάλληλων συνόλων, ωστόσο, όσο εξοικειωμένες είμαστε με τη γκαρνταρόμπα και το styling, τόσο πιο εύκολη θα κάνουμε τη ζωή μας. Σήμερα, λοιπόν, θα εστιάσουμε κυρίως στις βραδινές εξόδους του Σαββατοκύριακου και το styling τους.

Η έμπνευση έρχεται από... την τηλεόραση

Το έχουμε τονίσει πολλάκις στο παρελθόν, πως οι παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης μάς προσφέρουν ιδέες και προτάσεις όσον αφορά το ντύσιμο και τις αγορές της γκαρνταρόμπας μας, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές, που έχουν μοιραστεί μαζί μας και χρήσιμες στιλιστικές συμβουλές. Κάνοντας μία έρευνα στις τελευταίες εμφανίσεις τους ξεχωρίσαμε εκείνες, που αξίζουν την προσοχή σου αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για τρεις εμφανίσεις των Φαίη Σκορδά, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου, οι οποίες επέλεξαν ενδιαφέροντα outfits για τη μικρή οθόνη. Αυτά τα σύνολα αποτελούν ιδανικές προτάσεις για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Συνέχισε να σκρολάρεις και ανακάλυψε τα σύνολα και τις εναλλακτικές προτάσεις για το βραδινό σου styling.

1# Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με ένα κόκκινο φόρεμα από το Serendipity.

Η παρουσιάστρια λατρεύει το μίνι μήκος, καθώς αναδεικνύει τα πόδια της. Ένα κόκκινο φόρεμα σε στενή γραμμή με στρογγυλή λαιμόκοψη και λεπτομέρεια με zip, όπως αυτό που φοράει, θα σου λύσει τα χέρια στην επόμενη βραδινή σου έξοδο.

Loading...

Η πρόταση μας:

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις στη βραδινή σου έξοδο; | 3 Ελληνίδες παρουσιάστριες σού δίνουν ιδέες
Κόκκινο μίνι φόρεμα σε στενή γραμμή και με ογκώδη μανίκια, Zara

2# Η Κατερίνα καινούργιου με μία ολόσωμη τζιν φόρμα από το brand Brigitte Boutique.

Ευέλικτη, άνετη και πάνω από όλα κομψή, μία ολόσωμη φόρμα θα σε βγάλει από τα διλήμματα και θα σε γλιτώσει από τα στιλιστικά λάθη.

Loading...

Η πρόταση μας:

ολόσωμη φορμα
Σατινέ ολόσωμη φόρμα, Mango

3# Η Φαίη Σκορδά με ένα wrap φόρεμα από δερματίνη του brand Desiree Fashion.

Το δερμάτινο φέτος θα φορεθεί πολύ και έχει ήδη ξεχωρίσει ανάμεσα στις φθινοπωρινές τάσεις. Είναι edgy και sexy και σίγουρα θα αναβαθμίσει τις βραδινές σου εξόδους.

Loading...

Η πρόταση μας:

φορεμα
Κοντό φόρεμα από μαλακή δερματίνη με λαιμόκοψη ''V'', H&M
​​​​​​

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ