Follow us

Τα πέντε κομμάτια που φόρεσαν περισσότερο οι fashionistas στις εβδομάδες μόδας και αξίζει να αποκτήσεις

Τι φόρεσαν οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη;

street style Pixel Formula

Εδώ και έναν μήνα, ο κόσμος γυρίζει γύρω από τις εβδομάδες μόδας με τους οίκους μόδας να παρουσιάζουν τις συλλογές του με live επιδείξεις ύστερα από πολλούς μήνες απουσίας λόγω της πανδημίας. Αυτό σημαίνει πως οι fashionistas και οι influencers της μόδας ετοίμασαν ξανά τις βαλίτσες τους για Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι, παίρνοντας μαζί τους ρούχα και αξεσουάρ σύμφωνα με τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν.

Μαζί με τα fashion shows λοιπόν επέστρεψαν και τα street style looks, τα οποία μας είχαν λείψει πολύ για έναν βασικό λόγο. Κάθε σεζόν λειτουργούν για εμάς ως στιλιστική έμπνευση, αφού οι gurus της μόδας μας δείχνουν ποια είναι τα ωραιότερα trends αλλά και έξυπνους τρόπους για να τα εντάξουμε στο δικό μας ντύσιμο.

Ακόμα κι αν οι σχεδιαστές παρουσίασαν συλλογές που αφορούν τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2022, ωστόσο τα περισσότερα street style looks που είδαμε είναι κατάλληλα για αυτή την εποχή και μπορούμε άνετα να τα υιοθετήσουμε. Υπάρχουν μάλιστα και κάποια κομμάτια που βρίσκονται στις τοπ επιλογές των γυναικών και αξίζει σίγουρα να τα προσθέσεις στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου.

- Πλισέ φούστες

Loading...

- Δερμάτινες καμπαρντίνες

Loading...

- Knit φορέματα

Loading...

- Knee length μπότες

Loading...

- Γιλέκα

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ