Follow us

Mango | Η νέα συνεργασία με την Pernille Teisbaek φέρνει το Σκανδιναβικό στιλ στη γκαρνταρόμπα μας

Το Σκανδιναβικό στιλ έχει γίνει τα τελευταία χρόνια από μόνο του μία τάση.

MissBloom TEAM
Mango | Η νέα συνεργασία με την Pernille Teisbaek φέρνει το Σκανδιναβικό στιλ στη γκαρνταρόμπα μας Courtesy of Mango

Το Σκανδιναβικό στιλ έχει γίνει τα τελευταία χρόνια από μόνο του μία τάση. Η μίνιμαλ αισθητική του, οι καθαρές γραμμές, η κομψή ευελιξία και άνεση που προσφέρει, η συνέπεια του προς τη βιωσιμότητα, το έχουν κάνει εξαιρετικά δημοφιλές ανάμεσα στις λάτρεις της μόδας και τις εκπροσώπους του ανάμεσα στις πιο γνωστά fashion icons του πλανήτη. Ένα απ' αυτά, η Pernille Teisbaek η οποία αναλαμβάνει να μεταφέρει το Nordic Style στις συλλογές του Mango.

Mango | Η νέα συνεργασία με την Pernille Teisbaek φέρνει το Σκανδιναβικό στιλ στη γκαρνταρόμπα μας

H συλλογή Pernille x Mango σχεδιάστηκε από τη Δανή στιλίστρια, επιχειρηματία, creative director και μητέρα τριών παιδιών, η οποία συνεργάζεται με τον ισπανικό high street brand αρκετά χρόνια, ενώ έχει συμμετάσχει και σε καμπάνιες του. Σ' αυτή την περίπτωση , η Teisbaek προχώρησε ένα βήμα παραπέρα την καλή της συνεργασία και δημιούργησε μαζί με τη σχεδιαστική ομάδα του Mango μια collection, που συνδυάζει τα δανέζικα χαρακτηριστικά του Σκανδιναβικού στιλ με το DNA του brand. H Pernille Teisbaek και η ομάδα με επικεφαλής την σχεδιάστρια Justicia Ruano δημιούργησαν μια caspule συλλογή από 20 κομμάτια κατασκευασμένα από βιώσιμα υλικά, όπως το οργανικό βαμβάκι κι ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας. Πρόκειται για ενδύματα, που διακρίνονται από διαχρονικότητα και μπορούν να πάρουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, και να φορεθούν σε διαφορετικές περιστάσεις, από τη δουλειά μέχρι τις κοινωνικές συναναστροφές.

Mango

"Ήθελα να δημιουργήσω μία συλλογή με ιδιαίτερα κομμάτια που να έχει διάρκεια στον χρόνο. Αυτά τα staples είναι, για μένα, ρούχα που μπορούν να φορεθούν τόσο στη διάρκεια της μέρας όσο και το βράδυ, όπως ένα τζιν, ένα λευκό t-shirt και ένα κλασικό tailored σακάκι", θα πει η Pernille για τη συλλογή.

Mango1

Στη συλλογή θα ανακαλύψετε διαχρονικά κομμάτια που θα σάς βοηθήσουν να δημιουργήσετε ευέλικτα looks με urban αισθητική, αλλά προσφέρονται και για πιο formal συνδυασμούς. Στα highlights περιλαμβάνονται άνετες σιλουέτες με κλασικά κοψίματα, που προσφέρουν μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2021. Η χρωματική παλέτα βασίζεται στους ουδέτερους τόνους, όπως τα λευκά και τα μπεζ, ενώ το μπλε και το μαύρο εμφανίζονται σε total looks ή μεμονωμένα κομμάτια.

Mango 2

"Η συνεργασία με τη Pernille ήταν εύκολη από την πρώτη στιγμή και δημιουργήσαμε με αρμονία και μπόλικη έμπνευση. Το σημαντικότερο είναι ότι μοιράζεται τις ίδιες αξίες για ποιότητα, θηλυκότητα και βιωσιμότητα που έχουμε και στο Mango", θα πει η Justicia Ruano, η διευθύντρια των Γυναικείων Συλλογών.

*Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο mango.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ