Η Εριέττα Κούρκουλου με το φόρεμα που μπορείς να φορέσεις από το γραφείο έως την έξοδο σου

Το casual look της είναι αυτό που επιθυμείς στην καθημερινότητα σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Η Εριέττα Κούρκουλου κρατάει χαμηλό προφίλ, ωστόσο, μοιράζεται τις δύο μεγάλες αγάπες της με τους ακόλουθους της στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram: Τα ζώα και τα παιδιά. Η ίδια, μάλιστα, έχει αναλάβει ενεργό ρόλο για την προστασία τους έχοντας δημιουργήσει τους οργανισμούς ''Save a Greek Stray (SGS)'' και ''A Promise to Animals'', ενώ αποτελεί και πρόεδρος του Ιδρύματος Matilda, για την προστασία των παιδιών από κάθε μορφής κακοποίηση, εγκατάλειψη, παραμέληση και εκμετάλλευση, καθώς και την προαγωγή και προάσπιση των θεμελιωδών και αναφαίρετων δικαιωμάτων τους.

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, όταν επισκέφτηκε τη Μονάδα Φροντίδας ''ΕΛΙΖΑ'', που αφορά την Ασφάλεια των Παιδιών, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα που αφορούν τα παιδιά. Η ίδια για αυτή την περίσταση επέλεξε να κάνει ένα casual look, που είμαστε σίγουρες, πως θα θέλεις οπωσδήποτε να αντιγράψεις.

Κομψό, άνετο και casual | Το καθημερινό look της Εριέττας Κούρκουλου

Η Εριέττα Κούρκουλου φόρεσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα σε αέρινη γραμμή με ογκώδη μανίκια και ''V'' ντεκολτέ. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με μαύρες εσπαντρίγιες, ένα απολύτως κομψό και διαχρονικό υπόδημα, και μία τσάντα ώμου σε σχήμα πουγκιού και μπεζ απόχρωση, που είναι η ιδανική επιλογή για τα καθημερινά looks.

Get the look

Το φόρεμα της Εριέττα Κούρκουλου μάς θυμίζει όλους τους λόγους που αγαπάμε ένα μαύρο φόρεμα: Ευέλικτο, κομψό και διαχρονικό. Το Little Black Dress δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα και παρακάτω σου βρήκαμε 4 casual προτάσεις για να βρεις το δικό σου.

Μίνι φόρεμα με φουσκωτά μανίκια και ''V'' ντεκολτέ, Zara

Φόρεμα μέχρι το γόνατο από μπουκλέ ύφασμα με ανάγλυφη υφή και μικρή ποσότητα μαλλιού, H&M

Φόρεμα φουσκωτά μανίκια, Mango

Μακρύ καρό φόρεμα με ζώνη, Massimo Dutti