Follow us

5 τρόποι για να κάνεις κάθε σύνολό σου να φαίνεται πολυτελές

Οι στιλιστικές συμβουλές που θα αναβαθμίσουν κάθε σου εμφάνιση σε... high end look.

5 τρόποι για να κάνεις κάθε σύνολο σου να φαίνεται πολυτελές Splash News / Ideal Images

Βασικός στόχος στο καθημερινό styling είναι να δείχνουμε όσο το δυνατόν πιο περιποιημένες, προσεγμένες και κομψές. Πρόκειται για επίθετα που έχουν συνδεθεί με το status των high end προϊόντων μόδας, εκείνων που έχουν την επιγραφή πολυτελών οίκων και κοστίζουν αρκετά παραπάνω από μία μέση τιμή κομματιού στην αγορά μόδας. Στην πραγματικότητα, όμως, το να φαίνεσαι κομψή, περιποιημένη και πολυτελής δεν χρειάζεται να ισοδυναμεί με μία πιθανή πτώχευση. Αντιθέτως, μπορείς να πετύχεις όλα αυτά ανέξοδα σύμφωνα πάντα με κάποιους χρυσούς στιλιστικούς κανόνες.

Loading...

Τα styling tips που θα κάνουν κάθε σύνολο σου να φαίνεται πολυτελές

Το σωστό styling μπορεί να κάνει κάθε σύνολο σου να φαίνεται απαράμιλλα κομψό και απολύτως πολυτελές, χωρίς να έχεις δαπανήσει αμέτρητα χρήματα. Πώς γίνεται αυτό; Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τα ''χρυσά'' tips, που μας έχουν εμπιστευτεί οι στιλίστες και μας έχουν μεταφέρει οι fashionistas.

Δώσε προσοχή στην εμφάνιση του εκάστοτε κομματιού: Για να φαίνεσαι πολυτελής θα πρέπει πρώτα να δώσεις προσοχή στην κατάσταση του ρούχου. Πρόσεχε, λοιπόν, να μην είναι τσαλακωμένα και να μην προεξέχουν ραφές και κλωστές.

Loading...

Μεταλλικές λεπτομέρειες: Είναι σημαντικό να δίνουμε προσοχή και στις μεταλλικές λεπτομέρειες στα ρούχα και τα αξεσουάρ, καθώς πολλές φορές αφαιρούν στιλιστικούς πόντους αντί να προσθέτουν. Απέφυγε τις γυαλιστερές ασημένιες λεπτομέρειες και τις έντονες χρυσές.

Loading...

Επέλεξε μονόχρωμα looks: Όσες φορές και να το διατυπώσουμε, δεν θα μπορέσουμε και πάλι να τονίσουμε την αξία των μονόχρωμων συνόλων. Οι αποχρώσεις των ουδέτερων και σκούρων χρωμάτων πάντα θα αναδεικνύουν και θα εξελίσσουν μία εμφάνιση.

Επένδυσε σε ποιοτικές υφές: Επέλεξε ρούχα με δερμάτινο εφέ, βελουτέ, σατινέ, βαμβακερά και κασμιρένια ρούχα, που θα κάνουν κάθε look σου όχι απλά κομψό αλλά και πολυτελές. Απέφυγε υφάσματα και υφές, που ''προδίδουν'' με πλάγιο τρόπο την πραγματική τους τιμή.

Loading...

Μανίκια με όγκους: Αποτελεί μία μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια σε φορέματα, πανωφόρια και τοπ. Τα ογκώδη μανίκια, ωστόσο, πέρα από trendy fashion items, αποτελούν και μία πινελιά που προθέτει αρκετούς πόντους πολυτελείας στο look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ