Follow us

Guess | Η νέα φθινοπωρινή συλλογή υπόσχεται καθημερινή κομψότητα

Η Guess έχει εμπνευστεί από τη φύση και έχει δημιουργήσει φλοράλ μοτίβα και πολυτελείς χρωματικές παλέτες σε μια κομψή συλλογή.

MissBloom TEAM
Guess Courtesy of Guess

Τα πολυτελή υλικά, τα κλασικά ξεβαμμένα χρώματα και τα πρωτοποριακά φινιρίσματα, καθώς και οι ολοκαίνουργιες σιλουέτες εμπνευσμένες από το στυλ της δεκαετίας του ’80 συνθέτουν τη συλλογή της Guess για το Φθινόπωρο/Χειμώνα ‘21. Η Guess έχει εμπνευστεί από τη φύση και έχει δημιουργήσει φλοράλ μοτίβα και πολυτελείς χρωματικές παλέτες σε μια κομψή συλλογή.

Γυναικεία συλλογή

Το πολυτελές σατέν, το συνθετικό καστόρι, η οικολογική γούνα και το κοτλέ συνδυάζονται με denim, δημιουργώντας εντυπωσιακές νέες τάσεις. Μια συλλογή επιλεγμένων πλεκτών κατασκευασμένων στην Ιταλία προσθέτει υφή, ενώ τα animal print σχέδια και τα εμπριμέ παρουσιάζονται σε μια παλέτα του ροζ, του ροδακινί και του πράσινου. Must κομμάτια είναι τα πουπουλένια μπουφάν από συνθετικό δέρμα και τζιν διακοσμημένα με οικολογική γούνα.

Η πολυτελής συλλογή αξεσουάρ της GUESS για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 υπόσχεται καθημερινή κομψότητα. Τα εκλεπτυσμένα, ακαταμάχητα μοντέρνα σχέδια υιοθετούν εντυπωσιακά και, ταυτόχρονα, ευπροσάρμοστα σχήματα, πολυτελή υλικά και εμβληματικές λεπτομέρειες, αποτελώντας τα ιδανικά αξεσουάρ που συμπληρώνουν το elegant στυλ της γυναίκας της GUESS. Must κομμάτια με το εμβληματικό λογότυπο G.

Ανδρική συλλογή

Η συλλογή σχεδιάστηκε για την πόλη και είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο των αγώνων αυτοκινήτου. Μπουφάν puffer, μοντέρνα φούτερ και πλεκτά με καθαρές γραμμές και κομψές σιλουέτες. Αποδράστε με στυλ στην ύπαιθρο με τη σειρά ρούχων που είναι εμπνευσμένα από την ορειβασία. Τα απλικέ patches, τα vintage ξεβαμμένα χρώματα, τα νέα μοτίβα παραλλαγής και τα ξεβαμμένα πολύχρωμα γραφικά σχέδια δημιουργούν ένα look άμεσα συνυφασμένο με τη φύση. Τους πιο κρύους μήνες, τα πλεκτά και τα καπιτονέ αθλητικά ρούχα συνδυάζονται με τεχνικά μπουφάν puffer και πουπουλένια παλτό. Οι αποχρώσεις του γκρι τονίζονται με ιριδίζον ύφασμα και basic χρώματα. Η Shop & Trade είναι επίσημος αντιπρόσωπος της GUESS στην Ελλάδα.

Τζιν παντελόνι σε στενή γραμμή, Guess

Πλεκτή ζακέτα, Guess

Μπλούζα με animal print, Guess

Τζιν φόρεμα, Guess

Τσάντα ώμου, Guess

Τζιν καμπάνα, Guess

Μακρύ μπουφάν, Guess

T-shirt, Guess

Jupe culotte, Guess

Στενό μίντι φόρεμα, Guess

Σατινέ μίνι φόρεμα, Guess

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ