Follow us

Βανδή, Στικούδη, Μπακοδήμου | Η εμφάνισή τους στο J2US

Ποια είναι η αγαπημένη σου;

MissBloom TEAM
J2US collage

Ένα ακόμη live επεισόδιο του J2US παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Alpha το βράδυ του Σαββάτου 9 Οκτωβρίου. Οι συμμετέχοντες έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να εντυπωσιάσουν με τις επιδόσεις τους το κοινό και να εξασφαλίσουν την ψήφο τους ώστε να συνεχίσουν την πορεία τους στο παιχνίδι.

Ladies First

Εκτός από τα performances όμως, την προσοχή μας τράβηξαν και οι εμφανίσεις της παρουσιάστριας του backstage Κατερίνας Στικούδη, αλλά και της Δέσποινας Βανδή και της Μαρίας Μπακοδήμου που βρίσκονται στην κριτική επιτροπή.

Βανδή, Στικούδη, Μπακοδήμου | Η εμφάνισή τους στο J2US

Κατερίνα Στικούδη

Η μέλλουσα μαμά εντυπωσίασε με μία maxi κίτρινη Tania Christoforatou Couture δημιουργία, με σκίσιμο μέχρι ψηλά στο πόδι και βαθύ ντεκολτέ. Το φόρεμα συνδύασε με λαμπερά κοσμήματα του οίκου Kessaris, σε μια εμφάνιση που επιμελήθηκε η στιλίστρια Φιλίτσα Νικολαΐδη.

Το half-up χτένισμά της δημιούργησε η Αγγελική Κανδυλάκη και το μακιγιάζ της η Καίτη Κουτσογιαννακοπούλου, που φρόντισε να της βάλει matchy matchy σκιά με το φόρεμα, τονίζοντας το βλέμμα της με τον πιο σύγχρονο τρόπο.

Loading...
Loading...

Loading...

Δέσποινα Βανδή

Εξίσου hot ήταν και η τραγουδίστρια της κριτικής επιτροπής που ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της με ένα εντυπωσιακό πετρόλ μίνι φόρεμα από την εταιρεία Kathy Black και μοβ ψηλοτάκουνα παπούτσια της εταιρείας Bilero. Την εμφάνισή της, που επιμελήθηκε η στιλίστρια Έλενα Βαζούρα, ολοκλήρωσε με κοσμήματα Kessaris.

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης ανέλαβε για ακόμη μια φορά το χτένισμά της δημιουργώντας ανέμελες ανοιχτές μπούκλες, ενώ η Βάσω Νακοπούλου το διακριτικό της μακιγιάζ με ένταση στο βλέμμα της.

Loading...
Loading...

Μαρία Μπακοδήμου

Η στιλίστρια Ανδριάνα Λύρου επιμελήθηκε την κομψή εμφάνιση της Μαρίας Μπακοδήμου, για την οποία επέλεξε ένα mini μαύρο 𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝗮𝗻 𝗞𝗼𝗲𝗵𝗹𝗲𝗿𝘁 φόρεμα με κρόσσια της εταιρείας Kathy Black και λαμπερά κοσμήματα beluga. Smokey μάτια και φιλαριστά μαλλιά με πολύ όγκο συνέθεσαν το beauty look της.

Loading...

Πώς σου φαίνονται;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ