Follow us

Η Δανάη Μπάρκα είναι η πιο cool νονά και σού δείχνει τι να φορέσεις σε φθινοπωρινή βάφτιση

Εάν δεν ξέρεις τι να φορέσεις στη βάφτιση που σε έχουν καλέσει, αξίζει να αντιγράψεις αυτό το look.

danai barka NDP Photo Agency

Εκτός από το καλοκαίρι, που επιλέγουν τα περισσότερα ζευγάρια, οι δύο πρώτοι μήνες του φθινοπώρου είναι ιδανικοί για να διοργανώσει κανείς τον γάμο ή τη βάφτιση του παιδιού του. Η θερμοκρασία δεν είναι τόσο υψηλή και όλοι έχουν επιστρέψει από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Εάν λοιπόν έχει φτάσει στα χέρια σου κάποιο προσκλητήριο για βάφτιση και δεν ξέρεις τι να φορέσεις, η εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα ως νονά θα σε εμπνεύσει.

Η Δανάη Μπάρκα έγινε νονά - Η vintage βάπτιση, τα δύο φορέματα της παρουσιάστριας και το όνομα του μωρού

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" έγινε νονά το Σαββατοκύριακο με το όνομα του μωρού να είναι Μαριάνθη - Θαλασσινή. Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε στιγμιότυπα από την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής της με τους διαδικτυακούς της φίλους και παράλληλα μας έδειξε το look που επέλεξε να φορέσει ως νονά.

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα φόρεσε ένα mini, floral φόρεμα σε αποχρώσεις του φούξια και του μοβ με σούρα στα μανίκια. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ψηλοτάκουνες γόβες που έδεναν γύρω από τον αστράγαλο σε έντονο μπλε χρώμα. Το look της ήταν φρέσκο και πολύ cool, ενώ μπορείς άνετα να το αντιγράψεις είτε είσαι καλεσμένη σε κάποια βάφτιση είτε είσαι η ίδια νονά. Αρκεί δηλαδή να επιλέξεις ένα φόρεμα, midi ή mini σε έντονο χρώμα ή το αγαπημένο σου μοτίβο και να αναβαθμίσεις το look σου με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια, ακριβώς όπως έκανε η Δανάη Μπάρκα.

Το look της Δανάης Μπάρκα ως νονά

Η Δανάη Μπάρκα είναι η πιο cool νονά και σού δείχνει τι να φορέσεις σε φθινοπωρινή βάφτιση
Loading...

Get the Style

Γόβες Envie Shoes

Γόβες Tsakiris Mallas

Midi φόρεμα με ζώνη BSB

Midi φόρεμα με σκίσιμο BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ