Follow us

Nanny Fran | Το μεγαλύτερο fashion icon της τηλεόρασης είναι πιο επίκαιρο από ποτέ

Δύο δεκαετίες μετά το στιλ της αντιγράφεται και θεωρείται ό,τι πιο hot για τη φθινοπωρινή σεζόν.

Nanny Fran | Το μεγαλύτερο fashion icon της τηλεόρασης είναι πιο επίκαιρο από ποτέ Instagram @whatfranwore

Έχουμε κάνει λόγο στο παρελθόν για τη νοσταλγική διάθεση, που έχουν φέτος όλες οι τάσεις της φθινοπωρινής σεζόν. Οι κατ' οίκον περιορισμοί, η πανδημία και όσα αυτή έφερε έβαλε τους σχεδιαστές και τα brands να αναζητήσουν την έμπνευση τους σε δεκαετίες με περισσότερη λάμψη, ενθουσιασμό και λιγότερο ''περιορισμό''. Έτσι, στα φθινοπωρινά drops των brands και τις συλλογές των πιο διάσημων οίκων βλέπουμε αναφορές στα μινιμαλιστικά 90s, στα bohemian 70s και τα preppy 60s και όλα μαζί δημιουργούν τα πιο hot trends για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22. Κάνοντας την έρευνα μας ανάμεσα τους και αναζητώντας τις ιδανικές προσθήκες στη γκαρνταρόμπα μας από τις νέες collection συνειδητοποιήσαμε κάτι: Η μόδα φέτος μας θυμίζει ένα style icon από την παιδική μας ηλικία, που έχει μείνει ανεξίτηλο στο μυαλό μας για τις bold εμφανίσεις της. Ο λόγος για τη νταντά, την Nanny Fran από την επιτυχημένη σειρά των 90s ''The Nanny''.

Το bold στιλ της νταντάς Fran είναι πιο επίκαιρο από ποτέ

Μέσα από 6 σεζόν η νταντά Fran έγινε από ένας αστείος και δυναμικός χαρακτήρας της μικρής οθόνης στο απόλυτο fashion icon. Μάλιστα, δύο δεκαετίες μετά το στιλ της αντιγράφεται και θεωρείται ό,τι πιο hot για τη φθινοπωρινή σεζόν. Από όπου και αν το πιάσουμε, η Fran έχει φορέσει όλες τις φετινές τάσεις: Neon και bright χρώματα, animal print, 90s inspired two - pieces, μίνι φούστες, preppy κομμάτια με έντονους γιακάδες, μικρά μαύρα φορέματα, platform heels, δερμάτινα τζάκετ, psychedelic μοτίβα και tie-dye κομμάτια. Με λίγα λόγια η γκαρνταρόμπα της τα έχει όλα και για χάρη της έχει δημιουργηθεί ένας Instagram λογαριασμός, o @whatfranwore με πάνω από 350.000 χιλιάδες ακόλουθους, που έχει κάθε της look -όσες εμφανίσεις αγαπήσαμε.

Παρακάτω, λοιπόν, ξεχωρίσαμε τα πιο επίκαιρα looks της εμβληματικής νταντάς, που μπορείς να αναδημιουργήσεις άφοβα φέτος το φθινόπωρο. Τα χωρίσαμε σε τρεις κατηγορίες, print, bold colors και preppy style, ωστόσο κάθε μία ανάρτηση έχει ακόμα περισσότερες τάσεις. Άλλωστε, η μαξιμαλιστική προσέγγιση του στιλ της δεν θα μπορούσε να περιλαμβάνει μόνο μία τάση τη φορά.

Prints

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Preppy Style

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Bright Colors

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ