Follow us

Ποιά κομμάτια θα χρειαστείς για να κάνεις δικές σου τις top τάσεις της σεζόν;

Δημιούργησε μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα και απόλαυσε μία ανώτερη εμπειρία shopping.

McArthurGlen Courtesy of McArthurGlen

Ως fashion editor, λατρεύω το ξεκίνημα κάθε νέας εποχής. Είναι η περίοδος που απολαμβάνω να διαβάζω και να γράφω ασταμάτητα για τις τοπ τάσεις, αλλά και τις νέες συλλογές που κυκλοφόρησαν τα luxury, fashion brands που αγαπώ περισσότερο. Κάθε νέα σεζόν λοιπόν, το πρόγραμμα μου είναι συγκεκριμένο και φαντάζομαι θα είναι το ίδιο με το δικό σου, εάν είσαι fashionista. Ενημερώνομαι για όλα τα trends, σημειώνω ποια είναι τα αγαπημένα μου και ετοιμάζομαι να ξεκινήσω τις αγορές μου.

It's Shopping Time

Αυτό που μπορεί να συναγωνιστεί και συχνά να κερδίσει τον ενθουσιασμό που προανέφερα, είναι το εμπορικό κέντρο που θα επισκεφτώ. Μετά από αρκετές βόλτες, συνειδητοποίησα πως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την απόλαυση να επισκέφτεσαι ένα εμπορικό κέντρο που έχει συγκεντρωμένα όλα τα αγαπημένα σου καταστήματα σε έναν χώρο που συνδυάζει υψηλή αισθητική και ποιότητα. Απολαμβάνεις τις αγορές σου με μεγαλύτερη άνεση και ο όμορφος χώρος σου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση.

Η εμπειρία του shopping γίνεται ακόμα πιο απολαυστική όμως εάν είναι και budget friendly. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, προσωπικά εμπιστεύομαι μόνο το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μου -και όχι μόνο. Μία βόλτα στο McArthurGlen με βοηθά να κάνω έξυπνες αγορές, αφού γύρω μου έχω συγκεντρωμένα καταστήματα με brands που κυριαρχούν στον κόσμο της μόδας και προσφέρουν luxury ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε μοναδικές τιμές. Κάπως έτσι καταφέρνω να ανανεώνω τη γκαρνταρόμπα μου έξυπνα, πετυχαίνοντας την τέλεια αναλογία ανάμεσα σε ποιότητα και προσιτές τιμές.

Νέα σεζόν - Νέο στιλ

Αυτό που έχω να σου προτείνω ως συντάκτρια μόδας, αλλά και γυναίκα που αγαπά πολύ το shopping και απολαμβάνει πάντα αυτή τη διαδικασία, είναι να θέσεις έναν βασικό στόχο. Να δημιουργήσεις δηλαδή μία καλά ενημερωμένη capsule γκαρνταρόμπα με luxury κομμάτια που συνδυάζουν ποιότητα και υψηλή αισθητική. Με αυτό τον τρόπο, τα ρούχα σου θα παραμείνουν σε άριστη κατάσταση.

Όσον αφορά στις τάσεις και ποιες αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου, η δική μου συμβουλή είναι να κάνεις τη βόλτα σου στα καταστήματα του McArthurGlen. Κάπως έτσι, ανακάλυψα άλλωστε και εγώ ποια είναι τα επικρατέστερα trends της σεζόν. Επισκέφτηκα το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen και τα αγαπημένα μου καταστήματα, τα οποία είχαν συγκεντρωμένες όλες τις συλλογές. Οι νέες τάσεις ήταν παντού γύρω μου και εγώ κατάφερα να επιλέξω τα αγαπημένα μου κομμάτια.

Λίγο πριν ξεκινήσεις τις αγορές σου στο McArthurGlen, σου συγκέντρωσα τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022, όπως τις ξεχώρισα στην επίσκεψη μου στο εκπτωτικό χωριό.

Το knit dress

Είναι το κομμάτι που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε κυρίως εν λόγω του lockdown, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει μία θέση στις κορυφαίες τάσεις της μόδας για την τρέχουσα σεζόν. Ο λόγος για το knit dress που πρωταγωνίστησε στις συλλογές οίκων όπως οι Chloe, The Row και Gabriela Hearst, κερδίζοντας την καρδιά των γυναικών.

Ο λόγος που αξίζει να το προσθέσεις στη συλλογή σου είναι πως συνδυάζει άνεση και κομψότητα, ενώ μπορείς να το φορέσεις τόσο σε casual όσο και σε formal περιστάσεις, κάνοντας αλλαγές στο styling.

Όσον αφορά στα χρώματα και στις πλέξεις, το διαχρονικά αγαπημένο μας μαύρο, αλλά και οι ζεστές αποχρώσεις του καφέ είναι σίγουρα must have, ενώ τα φορέματα με χοντρή πλέξη ή ribbed υφάσματα είναι εκείνα που αγαπούν όλες οι fashionistas.

Ποιά κομμάτια θα χρειαστείς για να κάνεις δικές σου τις top τάσεις της σεζόν;
Μαύρο φόρεμα Simple Characters
Knit dress attrattivo
Knit dress attrattivo

All about Checks

Φθινοπωρινή και χειμερινή μόδα χωρίς καρό μοτίβα δεν γίνεται. Φέτος όμως, τα καρό μοτίβα ανανεώθηκαν και μπορείς να τα βρεις σε διαφορετικά μεγέθη και χρωματικούς συνδυασμούς.

Ανάμεσα στα κομμάτια που αξίζει σίγουρα να προσθέσεις στη συλλογή σου είναι το καρό παλτό, όπως αυτό το Polo Ralph Lauren που ανακαλύψαμε στο McArthurGlen, το οποίο θα φοράς για χρόνια. Εξίσου έξυπνη επιλογή είναι ένα καρό, μίνι φόρεμα όπως αυτό της ελληνικής εταιρείας 'ALE, το οποίο ταιριάζει τέλεια με puff sleeve πουκάμισα και πλεκτά πουλόβερ για ένα μοντέρνο preppy στιλ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Καρό παλτό Polo Ralph Lauren
Καρό παλτό Polo Ralph Lauren
Καρό φόρεμα 'ALE
Καρό φόρεμα 'ALE

Girl boss

Κάθε σύγχρονη γυναίκα χρειάζεται να νιώθει girl boss μέσα από το προσωπικό της στιλ. Το ανδρόγυνο στιλ έχει και φέτος την τιμητική του με οίκους όπως οι The Row, Raf Simons και Jil Sander να παρουσιάζουν τη μοντέρνα εκδοχή του business look. Λευκά πουκάμισα με ιδιαίτερα μανίκια, μαύρες παντελόνες και δερμάτινα αξεσουάρ όπως τσάντες και μποτάκια θα σε βοηθήσουν να αναδειχθείς η πιο καλοντυμένη εργαζόμενη στο γραφείο.

Πουκάμισο Scotch & Soda
Πουκάμισο Scotch & Soda
Μαύρη παντελόνα Toi & Moi
Μαύρη παντελόνα Toi & Moi

Το σύγχρονο Little Black Dress

Το Μικρό Μαύρο Φόρεμα είναι το item που κάθε γυναίκα έχει στη συλλογή της, ανεξαρτήτου ηλικίας, σωματότυπου και στιλ. Όσα μαύρα φορέματα κι αν έχεις στη συλλογή σου, όταν επισκεφτείς το McArthurGlen, μη ξεχάσεις να επενδύσεις ένα σχέδιο με rock αισθητική που αναδεικνύει το sexiness σου. Τα διχτυωτά καλσόν, τα μποτάκια με τρουκς, οι γόβες σε έντονα χρώματα αλλά και τα metallic κοσμήματα θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τις πιο grunge εμφανίσεις.

Μαύρο φόρεμα BSB
Μαύρο φόρεμα BSB
Mini μαύρο φόρεμα Guess
Mini μαύρο φόρεμα Guess

Color Blocking

Σε περίπτωση που χρειαζόταν να επιλέξουμε ποια είναι η Νο1 τάση στη μόδα αυτής της σεζόν, τα έντονα χρώματα και ο συνδυασμός τους θα ήταν σίγουρα η πρώτη μας σκέψη. Με βασικό πρωταγωνιστή το πράσινο σε όλους τους τόνους του, αλλά και με το κόκκινο, το κίτρινο, το μπλε και το φούξια να ακολουθούν, οι bold αποχρώσεις έχουν άμεσα θετική επιρροή στη διάθεση σου και θα προσθέσουν χρώμα ακόμα και στις πιο μουντές ημέρες.

Η δική του styling συμβουλή δεν είναι μόνο να προσθέσεις τα παραπάνω χαρούμενα χρώματα στο ντύσιμο σου, αλλά και να τολμήσεις τους color blocking συνδυασμούς. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Ζιβάγκο Toi & Moi
Ζιβάγκο Toi & Moi
Μποτάκι Καλογήρου
Μποτάκι Καλογήρου

Ακολούθησε το McArthurGlen στα Social Media

mcarthurglenathens.gr

facebook.com/McArthurGlenAthens

instagram.com/mcarthurglenathens/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ