Follow us

Ένα τριήμερο γεμάτο μόδα και τέχνη | Το 1ο Designers’ Pop Up store είναι γεγονός

Έρχεται ένα διαδραστικό τριήμερο γεμάτο δημιουργίες σχεδιαστών με κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ που δε θέλουμε με τίποτα να χάσουμε.

MissBloom TEAM
NGFL Courtesy of NGFL

Μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο σιωπής και απανωτών αναβολών, τα events απέκτησαν και πάλι "φωνή” και δε θέλουμε με τίποτα να τα χάσουμε. Πρώτο από όλα, το καινούργιο project του NGFL, το 1st Designers’ Pop Up Store, που θα γίνει το τριήμερο 5, 6 και 7 Νοεμβρίου. Εκεί θα απολαύσουμε τις δημιουργίες ταλαντούχων σχεδιαστών κοσμημάτων, ρούχων και αξεσουάρ, καθώς και τις εικαστικές προτάσεις περίπου 40 καλλιτεχνών.

Διοργανώνεται κάτω από την ομπρέλα του New Generations’ Fashion Lines και πρόκειται για το απόλυτο τριήμερο Μόδας και Τέχνης γεμάτο χρώματα, αισθητική, φαντασία και δημιουργικότητα. Ο κόσμος που αγαπά τη Μόδα και τη Τέχνη περιμένει με ανυπομονησία τις καινούργιες συλλογές των σχεδιαστών και το ενδιαφέρον για προεγγραφή στις προσκλήσεις βρίσκεται στα ύψη.

Θα πραγματοποιηθεί στο ιδανικό "σκηνικό” του ημιυπαίθριου διατηρητέου χώρου στο Παλαιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στη γωνία της Ερμού με Πειραιώς στο Γκάζι, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές που ορίζει το πρωτόκολλο γι’ αυτές τις εκδηλώσεις, ώστε να το απολαύσουμε με ασφάλεια.

Ένα τριήμερο γεμάτο μόδα και τέχνη | Το 1ο Designers’ Pop Up store είναι γεγονός

Τι θα δούμε;

Το 1ο Designers’ Pop Up store είναι μια εμπειρία όλο εκπλήξεις.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν, ό,τι έχει ανακοινωθεί για το event που περιμένουμε με ανυπομονησία, και σας τα παραθέτουμε:

-50 σχεδιαστές ρούχων, κοσμημάτων και αξεσουάρ έχουν ετοιμάσει καλαίσθητα installations και μας περιμένουν για να μας παρουσιάσουν τις νέες συλλογές τους με χειροποίητες δημιουργίες.

-Δύο πολύ γνωστοί σχεδιαστές Μόδας θα φιλοξενηθούν από τη διοργάνωση και θα δείξουν τις συλλογές τους.

FASHION SHOWS

CELEBRITYSKIN ( ΣΑΒΒΑΤΟ 6.11)

LILA NOVA ( ΚΥΡΙΑΚΗ 7.11)

Το μακιγιάζ και τα χτενίσματα των μοντέλων και των δύο shows, έχει αναλάβει η σχολή Freddy make up stage.

NGFL

-Εικαστικοί υπό την επιμέλεια του Χρήστου Πετρίδη θα προβάλλουν έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας, μικρογλυπτικής και άλλης μορφής εφαρμοσμένης τέχνης σε μια ;όμορφη έκθεση.

-Παρουσιάσεις βιβλίων & προϊόντων.

-Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου το απόγευμα, θα γίνει η βράβευση του σχεδιαστή Νίκου Αλιάζη, ο οποίος είχε πάρει το βραβείο στον διαγωνισμό NGFL AWARD τον Οκτώβριο του 2020 το οποίο είχε χορηγήσει το Ελληνικό Μορφωτικό Ινστιτούτο. Για τη βράβευση θα έρθει προσωπικά από την Ιταλία ο Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου κ. Simone Arnaboldi.

NGFL

Η συγκεκριμένη διοργάνωση στηρίζει την οργάνωση "Χαμόγελο του Παιδιού” και μαζί θα γιορτάσουν τα 25 χρόνια λειτουργίας του.

Το NGFL διοργανώνεται δύο φορές το χρόνο, κάθε Άνοιξη και Φθινόπωρο.

Την ερχόμενη Άνοιξη λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί και το Graduates Fashion Week, στο οποίο τελειόφοιτοι σπουδαστές Σχολών που έχουν τμήμα σχεδίου Μόδας, θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για τον Χειμώνα 2022 - 23, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Πίστης, που είναι ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης.

Μπορείς να πάρεις πρόσκληση εδώ. Εμείς θα είμαστε εκεί!

NGFL

Event Info:

Πότε: 5-6-7 Νοεμβρίου

Πού: Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Ερμού & Πειραιώς, Γκάζι

Διοργάνωση: Stalexpo τηλ. 2108214687

Ωράριο Λειτουργίας: 11:00 - 21:00

Website: ngfl.gr |Facebook: ngfl.gr | Instagram: ngfl.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ