Follow us

Τα ωραιότερα ζευγάρια γόβες που θα ενέκρινε σίγουρα η shoe lover Carrie Bradshaw

Δέκα ζευγάρια γόβες που θα μοιάζουν με κοσμήματα στα πόδια σου.

Carrie Bradshaw Splash News / Ideal Image

Όλες οι γυναίκες έχουμε στη συλλογή μας ένα ή και περισσότερα ζευγάρια παπούτσια που έχουν μία πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας. Συνήθως είναι ψηλοτάκουνα και είναι εκείνα που επιλέγουμε όταν θέλουμε να κάνουμε update στα βραδινά looks μας, χωρίς να προσπαθήσουμε ιδιαίτερα.

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022, οι γόβες είναι το στιλ παπουτσιών που αναλαμβάνουν να αναβαθμίσουν κάθε εμφάνιση σου, αφού τα νέα σχέδια των brands είναι πιο εντυπωσιακά από ποτέ. Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας που θέλουν τα έντονα χρώματα να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, σε καταστήματα και e-shops θα βρεις ψηλοτάκουνες γόβες με σατέν και μη υφή σε bold αποχρώσεις όπως το φούξια, το μοβ και το μπλε. Κάποια από αυτά τα σχέδια μάλιστα είναι διακοσμημένα με σχέδια από διαμάντια για ένα έξτρα glam αποτέλεσμα.

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι γόβες με λουριά που δένουν γύρω από τον αστράγαλο και ταιριάζουν πολύ τόσο με φούστες ή φορέματα όσο και με ankle cut παντελόνια. Επίσης, τα animal prints επανέρχονται δυναμικά στις τάσεις, με το leopard, το zebra και cow print να κερδίζουν έξτρα πόντους στις προτιμήσεις των γυναικών.

Extra Tip

Για εσένα που αγαπάς πολύ τα ψηλοτάκουνα παπούτσια και θέλεις να πειραματίζεσαι συνεχώς με το στιλ σου, τα platform shoes είναι ακριβώς το στιλ παπουτσιών που αξίζει την προσοχή σου. Στη νέα συλλογή του Zara, θα βρεις platform shoes σε έντονη κόκκινη απόχρωση για να δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά σύνολα σαν κλασική fashion expert.

Οι γόβες που θα λάτρευε κάθε shoe lover

Μπορντώ γόβα με αλυσίδα Migato

Slingback γόβες Zara

Γόβες στιλέττο Envie Shoes

Γόβες με λουριά Envie Shoes

Platform shoes Zara

Γόβες με λουριά Zara

Animal print γόβες Gaudi, Haralas

Γόβες σε snakeskin μοτίβο Haralas

Φούξια γόβες Tsakiris Mallas

Σατέν γόβες Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ