Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε τη μίνι φούστα σαν μία πραγματική Παριζιάνα

Πάρε έμπνευση από το look της και αναβάθμισε το δικό σου.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το φθινοπωρινό φόρεμα που θα φορέσεις στον καφέ και το ποτό σου NDP

Οι Παριζιάνες έχουν έμφυτη την κομψότητα, ''ρέει'' στο DNA τους. Ό,τι και αν φορέσουν αμέσως αντιγράφεται, ενώ όλες μας ψάχνουμε να βρούμε τα στιλιστικά μυστικά τους, τα οποία θα μας χαρίσουν την ίδια ανεπιτήδευτη κομψότητα και φινέτσα με αυτές. Από ό,τι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνες, αφού Ελληνίδες λάτρεις της μόδας και celebrities της μικρής οθόνης αναζητούν και αυτές τη στιλιστική ''συνταγή'' του παριζιάνικου στιλ με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου να ξεχωρίζει.

Το Parisian look της Κατερίνας Καινούργιου

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Super Katerina'' είναι αρκετά ενεργή στα social media και δεν χάνει στιγμή να μοιράζεται με τους ακολούθους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τη ζωή της. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της εμείς έχουμε λατρέψει εκείνες, που αφορούν τα καθημερινά της looks. Η ίδια φροντίζει κάθε μέρα να κάνει προσεγμένες και glamorous εμφανίσεις με τα τελευταία κομμάτια των fashion brands. Λατρεύει τα χρώματα και ιδιαίτερα το ροζ, ενώ επιλέγει συνήθως το μίνι μάκρος για να αναδείξει το σωματότυπο της. Ακόμα, δεν μπορεί να αντισταθεί στα αξεσουάρ και ιδιαίτερα στα platform heels. Εμείς, όμως, σήμερα θα σου μιλήσουμε για το look της, που θα ζήλευαν μέχρι και οι Παριζιάνες.

Η ίδια σε πρόσφατη ανάρτηση της στο Instagram εμφανίστηκε με ένα style combo αλά Παριζιάνα. Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε μία μίνι φούστα σε σκούρα πράσινη απόχρωση, μία πλεκτή ζακέτα σε παστέλ και μπότες σε ουδέτερη απόχρωση.

Οι Παριζιάνες λατρεύουν τις μίνι φούστες, ενώ οι cardigans, οι πλεκτές ζακέτες, δίνουν το παρών στο στιλ τους όλο το χρόνο. Οι μπότες σε αυτό το ύψος, που φορά η Κατερίνα Καινούργιου, επίσης δεν λείπουν από τις εμφανίσεις τους και φροντίζουν πάντα να είναι σε ουδέτερες αποχρώσεις. Με λίγα λόγια αποτελεί το πιο parisian combo, που θα μπορούσε να είχε κάνει.

Get the look

Πλεκτή ζακέτα, Zara

Μαύρες μπότες με χαμηλό τακούνι, Tsakiris Mallas

Μίνι φούστα με εφέ δέρματος, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ