Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | Φόρεσε το φόρεμα και τις μπότες από τα H&M που κάνουν τον τέλειο συνδυασμό για το φθινόπωρο

Ένα look που είναι ιδανικό για τις ημέρες με βροχή.

klelia NDP Photo Agency

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της νέας γενιάς, η οποία αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη σειρά που ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο όμως, η ηθοποιός έχει ξεχωρίσει με το στιλ της, το οποίο είναι φρέσκο και πολύ σύγχρονο.

Πρόσφατα, η Κλέλια Ανδριολάτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα φθινοπωρινό look, που είναι ιδανικό για τις φθινοπωρινές ημέρες με βροχή, δείχνοντας μας τον πιο chic συνδυασμό με φόρεμα και μπότες. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα mini, ribbed, αμάνικο φόρεμα σε off white απόχρωση και λευκές μπότες με τρακτερωτή σόλα από τη νέα συλλογή των H&M για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022.

Αρχικά ξεχωρίσαμε τις μπότες της Κλέλιας Ανδριολάτου, αφού είναι ιδανικές για ημέρες με βροχή, ενώ ταιριάζουν τέλεια τόσο με φορέματα και φούστες όσο και με παντελόνια. Αυτό που μας ενθουσιάσει όμως είναι ο συνδυασμός που δημιούργησε με το ribbed φόρεμα της, το οποίο μπορείς να φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, συνδυάζεται άνετα με πουκάμισα ή με μπλούζες ζιβάγκο, δημιουργώντας έτσι σύγχρονα, preppy σύνολα.

Το look της Κλέλιας Ανδριολάτου

Loading...

Get the Look

Ριμπ φόρεμα με μαλλί H&M

Χοντρόσολες δερμάτινες μπότες H&M

Μπότες μέχρι το γόνατο H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ