Follow us

3 φορές που η Μπέττυ Μαγγίρα μάς έπεισε να δούμε το office style αλλιώς

Τα σύνολα που επανασυστήνουν το office style.

Μπεττυ Μαγγιρα NDP

Το office style μπορεί μερικές φορές να γίνει κάπως μονότονο. Κάθε μέρα βγάζεις την ''στολή'' από τη γκαρνταρόμπα σου, η οποία συνήθως αποτελείται από δύο βασικά κομμάτια: Το tailored παντελόνι και το blazer. Ξανά και ξανά αυτό το style combo σε συνοδεύει από το γραφείο έως το βραδινό ποτό ή τη βόλτα σου, με αποτέλεσμα όχι απλά να το έχεις συνηθίσει αλλά να είσαι έτοιμη να το αλλάξεις. Εμείς καταλαβαίνουμε απολύτως την ανάγκη σου και για αυτό έχουμε βάλει σκοπό μέσα από τη σύνταξη των άρθρων μας να σε βοηθήσουμε να ανανεώσεις το μεγαλύτερο μέρος του ντυσίματος και της γκαρνταρόμπας σου, δηλαδή το office style. Πώς; Κάνοντας έρευνα στους λογαριασμούς στα social media των ιερειών του στιλ αλλά και των λατρών της μόδας ψάχνοντας την έμπνευση που θα αλλάξει το καθημερινό ντύσιμο του γραφείου. Έτσι θα μας προσφέρει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά και ενδιαφέρον στις εμφανίσεις μας. Αυτή την έμπνευση της βρήκαμε στα πρόσφατα σύνολα της Μπέττυς Μαγγίρα.

Τα office looks της Μπέττυ Μαγγίρα που θέλουμε να αντιγράψουμε άμεσα

Η Μπέττυ Μαγγίρα επέστρεψε στη μικρή οθόνη ως παρουσιάστρια στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του σταθμού ''Open'' και φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ. Η ίδια από την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν μέχρι σήμερα μάς έχει χαρίσει αμέτρητα ενδιαφέροντα σύνολα, που διαφέρουν αρκετά από όσα έχουμε συνηθίσει μία τηλεοπτική παρουσιάστρια να φοράει. Μάλιστα η ίδια, ούσα ιδιαιτέρως ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν χάνει στιγμή να δημοσιεύει τα looks της και έτσι να μας δίνει έμπνευση για τα δικά μας. Ωστόσο, ανάμεσα στις τελευταίες αναρτήσεις της έχουμε ξεχωρίσει εκείνες, που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ''έτοιμες για το office style''.

Πληρούν όλες τις προϋποθέσεις και τους κανόνες του dress code του γραφείου και των επαγγελματικών εμφανίσεων και το κάνουν με τον πιο κομψό και ανανεωμένο τρόπο.

Ας τις δούμε πιο αναλυτικά.

Το πρώτο outfit αποτελείται από μίντι φούστα με σκίσιμο συνδυασμένη με αμάνικο ζιβάγκο και γόβες με ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Με απλά κομμάτια έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα αξιοζήλευτο look.

Pro tip: Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες (σκίσιμο στη φούστα και τακούνι γοβών), καθώς αυτές θα κάνουν τη διαφορά.

Loading...

Ας βάλουμε για λίγο το κοστούμι στην άκρη και ας φορέσουμε ένα φόρεμα σε στενή γραμμή με τις κατάλληλες γόβες, όπως ακριβώς το δεύτερο look της Μπέττυς Μαγγίρα.

Pro tip: Τόνισε τη θηλυκότητα σου με στενές γραμμές και έντονα χρώματα στα φορέματα σου.

Loading...

Η φινέτσα του tailored παντελονιού φυσικά είναι ασύγκριτη, όμως, ένα καμπάνα τζιν είναι πιο ευέλικτο για τις εμφανίσεις σου μετά το γραφείο. Η Μπέττυ Μαγγίρα το συνδύασε με μία μπλούζα με pussy bow -ένα σύμβολο της γυναικείας χειραφέτησης.

Pro tip: Αν σου αρέσει το preppy style, οι φιόγκοι ''pussy-bows'' είναι μία πινελιά, που θα αναβαθμίσει κάθε σου look.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ