Follow us

Neon rules | Πώς θα προσαρμόσεις την απρόσμενη τάση στο στυλ σου

Οι σωστοί συνδυασμοί κάνουν τα neon items φίλους μας!

MissBloom TEAM
ck5

Ας μη γελιόμαστε, η neon τάση δεν είναι η πιο βολική από αυτές που κυκλοφορούν εκεί έξω. Ειδικά όταν ο κανόνας του little black dress ζει και βασιλεύει - και ενίοτε σώζει ζωές. Ακόμη κι αν σου αρέσουν τα φανταχτερά χρώματα, όταν φωσφορίζουν είναι πανεύκολο το αποτέλεσμα να μοιάζει κωμικό. Ειδικά αν δεν προσέξεις τους συνδυασμούς σου ή ντυθείς με αυτά από την κορυφή ως τα νύχια.

Σε περίπτωση που είσαι fan των neon items, για μία πιο safe and chic εμφάνιση, μπορείς απλά να ενσωματώσεις ένα μόνο κομμάτι στην ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σου. Μία Calvin Klein Jeans neon turtle neck μπλούζα από τη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 μπορεί να κάνει τη διαφορά.

H Ευρυδίκη Κόφφα, aka @yurichat μας δείχνει το στυλ.

Neon rules | Πώς θα προσαρμόσεις την απρόσμενη τάση στο στυλ σου

Δοκίμασε να την αντικαταστήσεις με τη μπλούζα που συνήθως φορούσες μέσα από το αγαπημένο σου φόρεμα-σαλοπέτα, να προσθέσεις μία Calvin Klein Jeans messenger bag και να ολοκληρώσεις με μποτάκια.

CK

Πανεύκολο, δε νομίζεις;

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ