Denim Leggings | Το must have του φθινοπώρου

Η "τυραννία" του χαμηλοκάβαλου παντελονιού δε θα περάσει!

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΡΑΛΛΗ

Αν έχεις ήδη τρομοκρατηθεί επειδή γύρω σου βλέπεις ολοένα και περισσότερα χαμηλοκάβαλα παντελόνια -που μεταξύ μας, δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικά- σου έχουμε καλά νέα: Υπάρχει ένα κομμάτι που δεν πρόκειται να φύγει από τη μόδα επειδή συνδυάζει δύο πολύ βασικά στοιχεία: την άνεση και τη διαχρονικότητα. Για εμάς λοιπόν, το must have ρούχο για κάθε γκαρνταρόμπα είναι το high-waisted skinny jeans, δηλαδή ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που θυμίζει κολάν.

Ως item passepartout ταιριάζει σε κάθε ώρα της ημέρας, όπως επίσης μπορεί να αναβαθμίσει αμέσως μία (υπό άλλες συνθήκες) βαρετή athleisure εμφάνιση. Για παράδειγμα, με ένα oversized hoodie με κουκούλα, chunky sneakers και ένα silver puffer jacket μπορεί να σε πάει παντού. Μπορείς να βρεις όλα τα items στη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021.

Η Ραφαέλλα Ράλλη aka @fafalaki μας δείχνει το στυλ.

H δε neon λεπτομέρεια στη σόλα των sneakers στην προκειμένη περίπτωση, προσθέτει χρώμα στην εμφάνιση χωρίς να τη "φορτώνει" παραπάνω.

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.