Follow us

#Stylegram | Αυτά είναι τα 5 staples του φθινοπώρου που θα φοράμε όλη τη σεζόν - οι πιο δυνατές τάσεις φέτος

Πέντε κομμάτια ιδανικά για αμέτρητους συνδυασμούς, θα γίνουν τα passe-par-tout items της γκαρνταρόμπας σου.

CKY

Τρέχεις και δε φτάνεις ή δεν αισθάνεσαι καθόλου έτοιμη ακόμη για να αναζητήσεις μόνη σου τις φετινές φθινοπωρινές τάσεις; Σε νιώθουμε, οπότε πριν από εσένα για εσένα, συγκεντρώσαμε τα πέντε εκείνα κομμάτια που θα χρειαστείς για μία μίνι ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου - δε χρειάζεσαι περισσότερα.

Αυτά τα πέντε αρκούν διότι είναι: α. minimal ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν την τέλεια βάση για αμέτρητους συνδυασμούς και β. versatile ώστε να φοριούνται με πολλούς τρόπους.

H Ευρυδίκη Κόφφα, aka @yurichat μας δείχνει τα 5 στυλ που ακολουθούν.

Enjoy!

To shirtdress

Τα shirtdresses τα έχει λατρέψει το σύμπαν -μέχρι και οι ακριβοθώρητοι royals- για τον απλούστατο λόγο ότι είναι passepartout κομμάτια που μεταμορφώνονται πανεύκολα.

Πώς να το φορέσεις

Δοκίμασε κάτι casual και θηλυκό μαζί: Το πρωί στη δουλειά, φόρεσε το shirtdress σου από τη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 μέσα από ένα χρωματιστό πουλόβερ -ιδανικά το ροζ που βλέπεις παρακάτω- και ολοκλήρωσε το look σου με μποτάκια.

#Stylegram | Αυτά είναι τα 5 staples του φθινοπώρου που θα φοράμε όλη τη σεζόν - οι πιο δυνατές τάσεις φέτος

Στη βραδινή σου βόλτα, ρίξε το πουλόβερ σου στους ώμους και είσαι έτοιμη για afterwork drinks!

CK

Kate Middleton approved...!

To vest top

Σκοπός του layering είναι αφενός να ζεσταθείς τις ημέρες που κάνει περισσότερο κρύο αφετέρου να μπορείς να αφαιρέσεις μερικά layers χωρίς να δείχνεις ότι κάτι λείπει από τη συνολική εικόνα. Χρειάζεται διπλή προσοχή: Δεν πρέπει να μοιάζεις με κρεμμύδι, αλλά να φαίνεσαι κομψή όπως ένα τριαντάφυλλο.

Πώς να το φορέσεις

Ξεκίνα με μία neon turtle neck μπλούζα που θα φορέσεις μέσα από ένα loose παντελόνι. Πρόσθεσε ένα λευκό πουκάμισο και ολοκλήρωσε τις στρώσεις με μία vest μπλούζα και μία messenger bag, που μπορείς να κρατήσεις και ως clutch. Μπορείς να βρεις όλα τα items στη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021.

CK

To look που δημιούργησες φαίνεται σύγχρονο και υπέροχο, ακόμη και όταν αφαιρέσεις τη μπλούζα τύπου vest. Προτίμησε να αφήσεις μερικά κουμπιά από το πουκάμισο ανοιχτά.

CK

Το έχεις, είμαστε σίγουρες!

To πλεκτό πουλόβερ

Ένα πουλόβερ μπορεί να είναι και άνετο και σικάτο, όπως επίσης να φορεθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι βαρετό και να ταιριάζει σε όλες τις ώρες της ημέρας.

Πώς να το φορέσεις

Αφού επιλέξεις το αγαπημένο σου CK πουλόβερ ως key item, χρειάζεσαι δύο ακόμη από τη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 για να συμπληρώσεις το look σου: Puffer jacket και μία maxi φούστα.

CK

Ιδανικά, φόρεσε το CK Jeans πουλόβερ σου με maxi φούστα με σούρες και σκίσιμο στο πλάι, για ένα all day look από το πρωί στο γραφείο, έως το βράδυ για after work drinks.

CK

Λίγη φαντασία στο ντύσιμό μας δε βλάπτει, δε συμφωνείς;

Το κάτι neon

Η neon τάση δεν είναι η πιο βολική από αυτές που κυκλοφορούν εκεί έξω. Με ένα λανθασμένο ή υπερβολικό συνδυασμό, ένα ρούχο που φωσφορίζει μπορεί εύκολα να μοιάζει κωμικό.

Πώς να το φορέσεις

Για μία πιο safe and chic εμφάνιση, μπορείς απλά να ενσωματώσεις ένα μόνο κομμάτι στην ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σου. Μία Calvin Klein Jeans neon turtle neck μπλούζα από τη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 μπορεί να κάνει τη διαφορά.

CK

Δοκίμασε δηλαδή να αντικαταστήσεις τη μπλούζα που συνήθως φορούσες μέσα από το αγαπημένο σου φόρεμα-σαλοπέτα, να προσθέσεις μία Calvin Klein Jeans messenger bag και να ολοκληρώσεις με μποτάκια.

CK

Πανεύκολο, δε νομίζεις;

To co-ord

Τα co-ords ως τάση ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν λύση στο χρόνιο σύνδρομο "δεν έχω τι να βάλω".

Πώς να το φορέσεις

Στη συλλογή της Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 βρήκαμε το πιο chic σύνολο σε εκρού απόχρωση. Φρόντισε να εκμεταλλευθείς το turtle neck της μπλούζας, τοποθετώντας μέσα επιμελώς ατημέλητα τα μαλλιά σου - πίστεψέ μας, είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά.

CK

Για μία πιο edgy εκδοχή του outfit, επίλεξε ένα αμάνικο, denim γιλέκο από την ανδρική συλλογή της Calvin Klein Jeans. Ταιριάζει και στη δική σου γκαρνταρόμπα, όπως και σε αυτήν του αγοριού ή του αδελφού σου!

CK

Και κάτι ακόμη: Επειδή ολοένα και περισσότεροι celebrities δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στα matchy-matchy looks με το ταίρι τους, η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι ιδανική για να πειραματιστείς κι εσύ με το αγόρι σου ή (γιατί όχι;) με τον κολλητό σου.

Ρίξε μια ματιά, σε μερικά key items που λατρέψαμε από την ανδρική συλλογή Calvin Klein Jeans Φθινόπωρο/Χειμώνας και που θα μπορούσες να αξιοποιήσεις άνετα, αντικαθιστώντας κάποια από τα παραπάνω oufits, όταν εκείνος στο επιτρέψει φυσικά!

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Denim πουκάμισο, Calvin Klein Jeans.

Denim παντελόνι με prints, Calvin Klein Jeans.

Φούτερ, Calvin Klein Jeans.

Denim jacket, Calvin Klein Jeans.

Messenger Bag, Calvin Klein Jeans.






Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμη στην Αθήνα στα καταστήματα Calvin Klein Jeans σε Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ