Follow us

Η Zara παρουσιάζει τη νέα συλλογή της Studio Fall ‘21

Το brand ανακοίνωσε την άφιξη της συλλογής Studio, ένα προϊόν της συνεργασίας με το στιλίστα Karl Templer.

MissBloom TEAM
Courtesy of Zara Courtesy of Zara

Η Zara, ένα από τα μεγαλύτερα fashion brands, επεκτείνει τις συλλογές του με μία νέα αρκετά διαφορετική από όσα μας έχει συνηθισει. Το brand ανακοίνωσε την άφιξη της συλλογής Studio, ένα προϊόν της συνεργασίας με το στιλίστα Karl Templer και τη σχεδιαστική ομάδα της Zara.

Women

Γυρισμένη από τον Steven Meisel, με καλλιτεχνική διεύθυνση του Fabien Baron, αυτή η καμπάνια παρουσιάζει μοντέλα όπως οι Rianne Van Rompaey, Meadow Walker, Raquel Zimmerman, Sasha Pivovarova, Kirsten Owen, Marisa Berenson, Precious Lee, Chiharu Okunugi, Yumi Nu και Amar Akway.

Η Zara παρουσιάζει τη νέα συλλογή της Studio Fall ‘21

Ένα ευρύ φάσμα από υφές και υφάσματα, που συνυπάρχουν με πούλιες και βελούδο, καρό και τουίντ δίνουν μια νέα πνοή στα κλασσικά υφάσματα με μια νέα πρόταση με αέρα grunge του 90, με σιλουέτες που προτείνουν κάτι πιο εκλεπτυσμένο και πολυτελές.

Μεστοί γήινοι τόνοι και μεταλλικές λεπτομέρειες με παλαιωμένη εμφάνιση κάνουν έντονο το στοιχείο vintage που περνάει από γενιά σε γενιά. Τα φορέματα patchwork πάνε χέρι με χέρι με λεπτεπίλεπτα διακοσμητικά από δαντέλα. Άνετα και αέρινα κουστούμια μεταδίδουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια.

Courtesy of Zara

Ζώνες με τετράγωνη μεγάλη αγκράφα, μακριά δερμάτινα γάντια σε δύο τόνους και μπότες με εμπριμέ που θυμίζουν την παλιά τεχνική της οφθαλμαπάτης ολοκληρώνουν την εμφάνιση με δομημένες τσάντες.

MEN

Κάποιοι από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς του σήμερα όπως οι Jorge López, Malachi Kirby, Arnaud Valois και Niels Schneider εμφανίζονται στο βίντεο του Fabien Baron και την καμπάνια του David Sims.

Courtesy of Zara

Πάμε στην γκαρνταρόμπα ενός κλασσικού άντρα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον που αναμειγνύει τεχνικά κομμάτια με μια πιο κλασσική εκδοχή που καταλήγει σε ένα σπορ στυλ. Τα χειμωνιάτικα που πάντα γνωρίζαμε σε νέα διάσταση για ανανεωμένες εμφανίσεις. Τα μαλακά μάλλινα χαρίζουν πλούσια υφή όλο πολυτέλεια. Το ράψιμο στην πένα είναι πια χαλαρό, περνάμε σε ένα urban στυλ όπου η ακρίβεια του κοψίματος αναμειγνύεται με κομμάτια νάιλον. Οι τελικές πινελές είναι μπερέδες και γραβάτες, δερμάτινα μοκασίνια, χοντρές μπότες ή αθλητικά.

KIDS

Μία γκαρνταρόμπα με έμπνευση από ροκ σταρ.

Για τα κορίτσια, τα χειμωνιάτικα θα είναι τα κοντά μπουφάν, κάπες από τουίντ και γούνινο λεοπάρ. Φορέματα σε ίσια γραμμή καρό και μεταλλιζέ. Πουκάμισα με λαιμό και παπιγιόν για τελική πινελιά. Μπαλαρίνες και ψηλές μπότες με μαύρο καλσόν.

Courtesy of Zara

Τα αγοράκια θα είναι με παλτό που θα εχουν χρυσές πινελιές. Τα κολεγιακά μπουφάν σε άλλο στυλ με βελούδο ή πινελιές από animal print και φανελένια πουκάμισα με στενά τζιν και παπούτσια creeper.

Courtesy of Zara

Η Zara Studio κολεξιόν είναι διαθέσιμη από σήμερα 14 Οκτωβρίου, στο Zara.com παγκοσμίως και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ