Follow us

Η H&M λανσάρει στην ελληνική αγορά το πρόγραμμα επιβράβευσης "Hello Member"

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της H&M δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει προνόμια στα μέλη του μέσω της συλλογής πόντων και της εξαργύρωσής τους σε αγορές.

MissBloom TEAM
Η H&M λανσάρει στην ελληνική αγορά το πρόγραμμα επιβράβευσης «Hello Member» Courtesy of H&M

Η H&M λανσάρει στην ελληνική αγορά το πρόγραμμα επιβράβευσης "Hello Member". Το πρόγραμμα επιβραβεύει τα μέλη του με ειδικές εκπτώσεις, εξατομικευμένες προσφορές και δυνατότητες αποστολής, δωρεάν επιστροφές, αποκλειστική πρόσβαση σε εκδηλώσεις, εμπειρίες, συναρπαστικούς διαγωνισμούς και πολλά άλλα. Τα μέλη μπορούν επίσης να συλλέγουν conscious πόντους, οι οποίοι είναι bonus πόντοι που επιβραβεύουν τις αειφόρες επιλογές τους. Οι πελάτες που θα εγγραφούν μέσω της εφαρμογής H&M, του hm.com ή σε οποιοδήποτε κατάστημα H&M από τις 14 έως τις 24 Οκτωβρίου θα επωφεληθούν με έκπτωση έως και 20€.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της H&M δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει προνόμια στα μέλη του μέσω της συλλογής πόντων και της εξαργύρωσής τους σε αγορές. Το πρόγραμμα δεν περιορίζεται στην παραδοσιακή συλλογή πόντων και τις περιοδικές εκπτώσεις αλλά προσφέρει ακόμη περισσότερα εξατομικευμένα προνόμια, όπως αποκλειστική πρόσβαση σε ειδικές συλλογές και άλλες εκπλήξεις. Η H&M θα συνεχίσει να επεκτείνει το πρόγραμμα και να προσθέτει ακόμη περισσότερες δυνατότητες για να ανταμείψει και να απλοποιήσει την εμπειρία των πελατών της.

Η H&M λανσάρει στην ελληνική αγορά το πρόγραμμα επιβράβευσης "Hello Member"

Οι conscious πόντοι είναι οι πόντοι που κερδίζουν τα μέλη του προγράμματος όταν κάνουν αειφόρες επιλογές, όπως το να φέρουν τη δική τους τσάντα για αγορές από το κατάστημα αλλά και να ανακυκλώσουν τα παλιά τους ρούχα ή να αγοράσουν conscious ρούχα. Οι conscious πόντοι θα αναπτυχθούν περαιτέρω σε μια συνεχή προσπάθεια της H&M να γίνουν οι καθημερινές αειφόρες επιλογές από όλους μας τρόπος ζωής.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της H&M είναι αμιγώς ψηφιακό και η εγγραφή είναι δωρεάν. Δεν απαιτείται πλαστική κάρτα ή κάποιο κουπόνι για την αξιοποίηση των προνομίων ή την εξαργύρωση προσφορών από τα μέλη. Μπορείτε απλά να εγγραφείτε μέσω της εφαρμογής της H&M ή του ιστότοπου hm.com , είτε να αναβαθμίσετε τον υπάρχοντα λογαριασμό σας και να αποκτήσετε την ιδιότητα του μέλους. Οι πόντοι και οι προσφορές μπορούν να αποδοθούν και να εξαργυρωθούν τόσο online όσο και στα καταστήματά της Η&Μ.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που πλέον είμαστε σε θέση να επιβραβεύουμε τους πελάτες μας στην Ελλάδα με ένα πρόγραμμα που ξεπερνά την παραδοσιακή συλλογή πόντων. Ο πελάτης βρίσκεται στο επίκεντρο όσων κάνουμε, και γι’αυτό αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους να του προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Μετά το λανσάρισμα του hm.com στα ελληνικά, τώρα ερχόμαστε ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στους πελάτες μας, ανταμείβοντας την αφοσίωση τους και προσφέροντας μία ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία τόσο στο κατάστημα όσο και online", σημειώνει η Minna Carlberg, Country Manager της H&M, Sales Market Greece.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης της H&M είναι δύο επιπέδων. Μετά τη συλλογή 300 πόντων, τα μέλη θα αναβαθμιστούν σε Plus μέλη. Τα μέλη αυτής της κατηγορίας θα λαμβάνουν επιπλέον συναρπαστικές προσφορές και προνόμια.

Ποια είναι τα προνόμια του Plus μέλους;

Επιπλέον εκπτώσεις, δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30€ και δωρεάν επιστροφές για online αγορές, καθώς και άλλες προσωποποιημένες προσφορές και εκπτώσεις, όπως εκπλήξεις γενεθλίων.

Τα Plus μέλη θα απολαμβάνουν και άλλα ξεχωριστά προνόμια, όπως αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές, ειδικές συλλογές και προσκλήσεις σε εκδηλώσεις.

Courtesy of H&M

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα επιβράβευσης Hello Member της H&M, επισκεφθείτε το site της H&M εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ