Follow us

PINK PONY | Το πρόγραμμα του Ralph Lauren μετρά 21 χρόνια δίπλα στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη

"Όταν κάποιος που αγαπάμε έχει καρκίνο, επηρεαζόμαστε όλοι - σύζυγοι, μητέρες και πατέρες, αδέρφια και φίλοι. Αυτή είναι η προσπάθειά μας στον αγώνα κατά του καρκίνου". - Ralph Lauren

MissBloom TEAM
PINK PONY | Το πρόγραμμα του Ralph Lauren μετρά 21 χρόνια δίπλα στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη Courtesy of Ralph Lauren

Για21 χρόνια η πρωτοβουλία Pink Pony του οίκου Ralph Lauren, αποτελεί παγκόσμιο φιλανθρωπικό πρόγραμμα του brand αφιερωμένο στον αγώνα κατά της νόσου. Ιδρύθηκε το 2000 και έως και σήμερα η αποστολή του Pink Pony είναι να μειώσει τις ανισότητες στη φροντίδατου καρκίνου, να ηγηθείτον αγώνα για την εξεύρεση θεραπείας και ναδιασφαλίσει ότι η πρόσβαση σε ποιοτική θεραπεία είναι διαθέσιμη σε όλους.

Ο οίκος έχει δεσμευτεί ότι θα προχωρά σε ενέργειες που θα βοηθούν στηνευαισθητοποίηση και τη χρηματοδότηση για τη φροντίδα και πρόληψη του καρκίνου μέσωετήσιων πρωτοβουλιών μάρκετινγκ, αφιερωμένων συλλογών με πωλήσεις που θαυποστηρίξουν το Pink Pony, και εθελοντικών προγραμμάτων εργαζομένων παγκοσμίως καισυλλογής κεφαλαίων. Ως μία από τις πρώτες εταιρείες που χρησιμοποίησε το λογότυπό της για την υποστήριξη της πρωτοβουλίας, ο κλασικός Polo Αναβάτης αλλάζει το χρώμα του σε ροζ και μετατρέπεται εδώ και δεκαετίεςσε παγκόσμιο σύμβολο για να βοηθήσει στη συγκέντρωση εκατομμυρίων για έναν τόσο σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό.

PINK PONY | Το πρόγραμμα του Ralph Lauren μετρά 21 χρόνια δίπλα στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη
Ralph Lauren1

Ο σχεδιαστής που και με τις πρωτοβουλίες του οίκου δείχνει πόσο αγαπά τις γυναίκες, παρουσιάζει τις νέες γυναικείες συλλογές του για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021-2022 και στις δύο ελληνικές boutiqueσε Κηφισιά και Κέντρο Αθήνας.

Ralph Lauren

Ανακαλύψτε τις συλλογές στο κατάστημαPoloRalphLaurenΑθήνας, Πανεπιστημίου 4 καιPoloRalphLaurenΚηφισιάς, Κασαβέτη 19.

Polo Ralph Lauren Αθήνα: Πανεπιστημίου 4, Αθήνα - 2103629617

Polo Ralph Lauren Κηφισιά: Κασαβέτη 19, Κηφισιά - 2108085426

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ