Follow us

Φέτος το φθινόπωρο εμείς θα φορέσουμε τις μπότες της Φαίης Σκορδά, εσύ;

Οι μπότες που θα μεταμορφώσουν κάθε ντύσιμο σου.

Φαίη Σκορδά | Στην γκαρνταρόμπα της βρήκαμε τα κατάλληλα φορέματα για κάθε περίσταση NDP

Οι προηγούμενες μέρες μάς δίδαξαν αρκετά πράγματα όσον αφορά το καθημερινό ντύσιμο. Αρχικά χρειαζόμαστε ένα πανωφόρι, που να είναι ιδανικό για τις φθινοπωρινές ημέρες. Αυτό στην πράξη σημαίνει, πως δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ βαρύ ούτε πολύ ελαφρύ, η τέλεια ισορροπία στη θερμοκρασία. Ακόμα θα πρέπει να είναι φτιαγμένο από ένα υλικό κατάλληλο για τις βροχερές ημέρες αυτής της εποχής. Τα παντελόνια, επίσης, είναι ένα must - have για τις ημέρες, που η συννεφιά κάνει την ημέρα... νύχτα. Ακόμα, θα πρέπει πάντα να έχουμε μαζί μία μίνι ομπρέλα στη τσάντα μας για κάθε ενδεχόμενο. Ανάμεσα στα μαθήματα, που μας δίδαξε η κακοκαιρία, είναι και το γεγονός πως ένα καλό ζευγάρι μπότες θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες σε κάθε περίσταση και καιρική συνθήκη κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου.

Στιλ + Άνεση | Οι ιδανικές μπότες για το φθινόπωρο

Οι μπότες είναι το σήμα κατατεθέν του φθινοπώρου και όταν βγουν από τους κουτί τους σημαίνει, πως και επίσημα ο καιρός άλλαξε και η υψηλή θερμοκρασία έδωσε τη θέση της στις μουντές ημέρες με τις έντονες βροχοπτώσεις. Είμαστε σίγουρες, πως η κάθε μία έχει ένα δερμάτινο μαύρο ζευγάρι μπότες σε κλασικό σχέδιο, καθώς προσφέρουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία στο καθημερινό ντύσιμο. Παρ' όλα αυτά, εμείς φέτος έχουμε μία μαξιμαλιστική και glamorous προσέγγιση του στιλ, καθώς θέλουμε να απολαύσουμε όσα στερηθήκαμε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Αυτό, λοιπόν, ισχύει και για τις μπότες μας.

Κάνοντας την έρευνα μας ανάμεσα στις νέες συλλογές και τα φθινοπωρινά drops των fashion brands ξεχωρίσαμε ένα ιδιαίτερο σχέδιο, που ανυπομονούμε να κάνουμε δικό μας. Μάλιστα, το είδαμε και στη γκαρνταρόμπα της Φαίης Σκορδά. Ο λόγος για τις μεσαίου ύψους μπότες σε ανοιχτή γραμμή με το χαρακτηριστικό snake print.

Loading...

Ξέρουμε πως το animal print σου φαίνεται μία δύσκολη τάση, όμως, μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά, πως μπορείς εύκολα να την υιοθετήσεις. Οι εν λόγω snake print ή αλλιώς ''φιδέ'' μπότες μπορούν να συνδυαστούν με τα μονόχρωμα σύνολα σου και τις σκούρες αποχρώσεις της γκαρνταρόμπας σου. Το animal print θα κάνει κάθε σύνολο σου, όσο απλό, συνηθισμένο και μινιμαλιστικό και αν είναι, πιο ενδιαφέρον. Πρόκειται για μία μικρή πινελιά, που θα αναβαθμίσει το καθημερινό σου ντύσιμο.

Βρες παρακάτω το ιδανικό σχέδιο για εσένα μέσα από τις επιλογές που συγκεντρώσαμε.

Snake Print μπότες, e-papoutsia

Snake Print μπότες, Tsakiris Mallas

Snake Print μπότες, Zara

Snake Print μπότες, Tommy Hilfiger

Snake Print μπότες, Migato

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ