Follow us

Ελένη Τσολάκη | 3 looks της που αποτελούν την επιτομή του φθινοπωρινού στιλ και θα θες να τα φορέσεις

Πάρε έμπνευση και ανανέωσε το καθημερινό σου ντύσιμο σύμφωνα με την Ελένη Τσολάκη.

Ελένη Τσολάκη NDP

Όταν η θερμοκρασία αρχίζει και πέφτει σταδιακά, πάντα επιλέγουμε να φοράμε παντελόνια, τζιν, πουλόβερ και δερμάτινα τζάκετ. Το καθημερινό ντύσιμο θα ολοκληρωθεί από μία tote ή backpack τσάντα, που θα χωρά όλα τα ''απαραίτητα'' της ημέρας, και τα ανάλογα αξεσουάρ. Το styling μας συνειδητοποιούμε πως γίνεται όλο και πιο αναμενόμενο και κάπως... βαρετό. Δύο επίθετα, που ως συντάκτριες μόδας, δεν μας αρέσουν και δεν θέλουμε να τα βλέπουμε στο λεξιλόγιο μας. Τι κάνουμε για αυτό; Ψάχνουμε ακούραστα για έμπνευση και layering tips, έτσι ώστε να έχουμε κομψές, προσεγμένες και πάνω από όλα ζεστές εμφανίσεις για το φθινόπωρο. Η έμπνευση συνήθως έρχεται από τα social media, όπου αμέτρητες fashionistas και style experts μάς προσφέρουν διαφορετικές ιδέες μέσα από την προσωπική ματιά και αισθητική τους. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν και οι Ελληνίδες παρουσιάστριες της μικρής οθόνης, οι οποίες επέστρεψαν στιλιστικά ''ετοιμοπόλεμες''. Σήμερα, ωστόσο, θα εστιάσουμε στα φθινοπωρινά looks της Ελένης Τσολάκη.

Στη γκαρνταρόμπα της Ελένης Τσολάκη | 3 fall looks, 3 φθινοπωρινές προτάσεις

Η Ελένη Τσολάκη μάς κρατάει συντροφιά τα Σαββατοκύριακα μέσα από τον τηλεοπτικό δέκτη του Open. Η ίδια έχει φροντίσει οι εμφανίσεις της στο πλατό -αλλά και εκτός- να είναι άψογες και προσεγμένες, σε απόλυτη αρμονία με την εποχή. Εμείς, λοιπόν, ξεχωρίσαμε 3 φθινοπωρινά σύνολα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή, που αποτελούν ιδανικές προτάσεις για το καθημερινό styling.

Πρόκειται για σύνολα, που αξιοποιούν την τέχνη του layering και τις τάσεις, ενώ αποτελούνται από βασικά κομμάτια, που είτε έχεις στη γκαρνταρόμπα σου είτε μπορείς να βρεις στις φθινοπωρινές συλλογές αγαπημένων brands.

Ας τα δούμε αναλυτικότερα.

Chunky boots + Blazer + Jean + Bucket Hat + Turtleneck: Το ζιβάγκο, οι μπότες με τον τρακτερωτό πάτο, το blazer και το τζιν είναι βασικά κομμάτια, που έχουμε ήδη στη γκαρνταρόμπα μας. Αν τα συνδυάσουμε μαζί θα έχουμε και το ιδανικό φθινοπωρινό σύνολο.

Loading...

Wellies + Casual Outwear + T-shirt + Leather Leggings: Οι γαλότσες πλέον δεν έχουν μόνο χρηστικό ρόλο στο styling. Αποτελούν τάση και θα τις φορέσουμε με δερμάτινο κολάν, λευκό T-shirt και casual τζάκετ.

Loading...

Two-piece + Boots + Tights: Τα co-ord σύνολα θα επικρατήσουν στις τάσεις και το φθινόπωρο. Εμείς θα τα συνδυάσουμε με καλσόν, μπότες και δερμάτινο τζάκετ με επένδυση γούνας για έξτρα πόντους ζεστασιάς.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ