Follow us

Ένα φόρεμα για κάθε έξοδο σου | Τι σού προτείνουν οι παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης

Όλες δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στα φορέματα.

Ένα φόρεμα για κάθε έξοδο σου | Τι σού προτείνουν οι παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης Pixel Formula

Όταν βιαζόμαστε να ετοιμαστούμε για κάποια έξοδο, περίσταση και εκδήλωση συνήθως επιλέγουμε να φορέσουμε ένα φόρεμα. Θα αναρωτιέσαι το γιατί... Δεν υπάρχει μόνο ένας λόγος, που κάνει το φόρεμα την ιδανική επιλογή για μία μεγάλη ποικιλία περιστάσεων. Αρχικά είναι ευκολοφόρετο και δεν χρειάζεται να δαπανήσεις χρόνο βγάζοντας πολλά κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα σου και παλεύοντας τα στριμώξεις το σώμα σου σε παντελόνια και στενές γραμμές μετά από δύο γεύματα. Έπειτα, είναι ένα one-piece κομμάτι, οπότε γλιτώνεις χρόνο από την αναζήτηση και τον συνδυασμό διαφορετικών ρούχων. Έχει μεγάλη στιλιστική ευελιξία, καθώς με το κατάλληλο styling μπορείς να το προσαρμόσεις σε κάθε περίσταση, από το γραφείο και την casual βόλτα μέχρι το βραδινό ραντεβού. Επίσης, από τη στιγμή, που αποτελεί ένα σύνολο από μόνο του, έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου για να πειραματιστείς με τα αξεσουάρ. Τι άλλο μπορείς να ζητήσεις;

Τα ιδανικά φορέματα για κάθε περίσταση σύμφωνα με τις Ελληνίδες παρουσιάστριες

Όπως αντιλαμβάνεσαι τα φορέματα γενικά είναι κομμάτια κλειδιά στη γυναικεία γκαρνταρόμπα και προσφέρουν πολλές ευκαιρίες, για να εξελίξεις το στιλ σου με διαφορετικούς τρόπους. Για όλους αυτούς του λόγους είναι οι go-to επιλογές μας, όταν βιαζόμαστε και θέλουμε να είμαστε κομψές και μέσα στο ''θέμα'' της εκάστοτε περίστασης.

Οι Ελληνίδες παρουσιάστριες της μικρής οθόνης τρέφουν και αυτές μία μεγάλη συμπάθεια για τα φορέματα και τα επιλέγουν κάθε εβδομάδα στις εμφανίσεις τους. Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 4 looks τους με πρωταγωνιστή τα φορέματα, που αποτελούν προτάσεις για διαφορετικά events.

Η Ναταλία Γερμανού είναι λάτρης του bohemian style και για αυτό επέλεξε να φορέσει ένα μάξι εμπριμέ φόρεμα από το brand MaryMary της Μαρία Μπακοδήμου. Αυτό το σχέδιο μπορείς να το φορέσεις από το γραφείο μέχρι και την έξοδο σου. Η ίδια πρόσθεσε μία ζώνη, για να τονίσει τη μέση της, και μαύρα μποτάκια για να ολοκληρώσει το look της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, από την άλλη πλευρά, αγαπά τα φλοράλ και τους δίνει χωρίς δεύτερη σκέψη την ψήφο εμπιστοσύνης της. Η παρουσιάστρια του ''Happy Day'' φόρεσε ένα μίνι φλοράλ φόρεμα με ογκώδη μανίκια από το fashion brand Mallory The Label. Το ανάλαφρο αυτό σχέδιο είναι κατάλληλο για τις βόλτες σου το Σαββατοκύριακο συνδυασμένο με αθλητικά ή chunky μποτάκια.

Η Δανάη Μπάρκα τράβηξε την προσοχή μας με το μαύρο σεμιζιέ φόρεμα της από τη νέα συλλογή Vicky X Parabita, που αποτελεί μία κομψή επιλογή για το office style σου. Δεν χρειάζεται, άλλωστε, να φοράς μόνο τα κοστούμια σου στο γραφείο.

Η Βίκυ Καγιά μάς έδωσε την ιδανική πρόταση για τις βραδινές εξόδους μας. Ο λόγος για το μικρό μαύρο φόρεμα της με το μακρύ μανίκι και την ίσια γραμμή. Η αξία του εν λόγω φορέματος έχει γραφτεί μέχρι και στην ιστορία της μόδας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ