Follow us

Θηλυκότητα και κομψότητα | Η νέα συλλογή εσωρούχων της LUNA μόλις κυκλοφόρησε

Η συλλογή FW21-22 αποτελείται από πέντε οικογένειες για να επιλέξεις τα αγαπημένα σου σχέδια.

MissBloom TEAM
LUNA

Ένας από τους κανόνες styling που ακολουθούν οι γυναίκες με αυθεντικό στιλ είναι η σωστή επιλογή των εσωρούχων. Τα εσώρουχα αναδεικνύουν τη σιλουέτα σου, βοηθούν τα ρούχα να στρώνουν καλύτερα και φυσικά σε κάνουν να νιώθεις αυτοπεποίθηση και sexy.

Μία εταιρεία που έχει μακρά πορεία στη δημιουργία εσωρούχων και που αγαπούν οι γυναίκες, η LUNA μόλις κυκλοφόρησε τη νέα της συλλογή για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022 και μέσα από τις πέντε οικογένειες εσωρούχων, σου υπόσχεται πως θα βρεις τα σχέδια που θα σε κάνουν να νιώσεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Tattoo

Μια οικογένεια που χρησιμοποιεί ως υλικά ελαστικό τούλι με "eyelash" δαντέλα (της οποίας τα τελειώματα είναι κρόσσια, εξού και το όνομα) και ελαστικά ρέλια από σατέν που διακοσμούν ζωγραφίζοντας πάνω στο σώμα τα πάντα επίκαιρα τατουάζ. Η ανάπτυξη γίνεται με τρία πατρόν σουτιέν: ένα push up με μεγάλη ενίσχυση, ένα balconette με κουπάκια και ένα balconette χωρίς ενίσχυση. Τα σλιπάκια είναι: string, brazilian και boxer. Η οικογένεια συμπληρώνεται με δύο κορμάκια ,ένα χωρίς cups και ένα με κόψιμο balconette. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι μαύρο σε μπεζ φόντο για αυθεντικό tattoo εφέ και χρυσό με σοκολατί φόντο.

Θηλυκότητα και κομψότητα | Η νέα συλλογή εσωρούχων της LUNA μόλις κυκλοφόρησε

Leopard

Η οικογένεια αυτή ενσαρκώνει μια διαχρονική αξία, συνδυάζοντας το πάντα επίκαιρο animal print με μια δαντέλα ζακάρ. Τα πατρόν καλύπτουν όλες τις ανάγκες, καθώς αποτελείται από: ένα push up υπερισχυμένο, ένα πολύ σέξι balconette τριών τετάρτων αλλά και ένα χωρίς ενίσχυση και χωρίς μπανέλα για τις γυναίκες που θέλουν να φορούν άνετα εσώρουχα χωρίς όμως να θυσιάζουν την θηλυκότητα. Όσον αφορά τα σλιπάκια, αποτελείται από ένα πολύ θηλυκό brazilian, και ένα sexy string. Η οικογένεια συμπληρώνεται με ένα body με θηλυκά κοψίματα και ένα πάντα απαραίτητο baby doll. Το εμπριμέ είναι προσωποποιημένο με το διακριτικό logo της μάρκας μας.

Leopard

Orchidea

Μια πολύ "ολοκληρωμένη" οικογένεια με δαντέλα, εμπνευσμένη από τα πέταλα της ορχιδέας, με πολύ μεγάλη ποικιλία στα μοντέλα σουτιέν, αφού προσφέρει τρία διαφορετικά πατρόν: super push-up, balconette με ενίσχυση και το αισθησιακό balconette ¾. Η οικογένεια συμπληρώνεται από ένα κορμάκι push-up, ένα babydoll και τα σλιπ τις συλλογής: κανονικό σλιπ και brazilian." Τα διαθέσιμα χρώματα είναι μαύρο και μπλε.

Orchidea

Kiss

Μια elegant sexy οικογένεια που χρησιμοποιεί για υλικά ένα ελαστικό τούλι με μια ζακάρ δαντέλα με σχέδια μενταγιόν, εμπνευσμένα από τα κοσμήματα των μαχαρανή στα ινδικά παλάτια. Ο σχεδιασμός είναι πολύ αισθησιακός με δύο bralettes, τρία slip (brazilian, string, boxer) καθώς και κορμάκι, babydoll και ένα μακρύ νυχτικό. Η οικογένεια προσφέρεται στο κλασικό μαύρο και στο κόκκινο της φωτιάς.

Kiss

Scandal

Η Scandal είναι μια οικογένεια που αναιρεί τα παραδοσιακά πρότυπα του sexy εσώρουχου και αναδεικνύει τον αισθησιασμό μέσα από ένα ολότελα ανατρεπτικό design. H οικογένεια αποτελείται από ένα φουτουριστικού σχεδιασμού μπούστο με υπερισχυμένα cups χωρίς μπανέλα, ένα brazilian και ένα string και απογειώνεται με ένα body , baby doll και μιας μπλούζας ''star trek'' σχεδιασμού.

Scandal

Πηγή : madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ