Follow us

Ετοιμάσου για γυμναστήριο | Σου βρήκαμε τα απαραίτητα κομμάτια του αθλητικού στιλ

Ένας shopping guide με όσα χρειάζεσαι.

Ετοιμάσου για γυμναστήριο | Τα απαραίτητα κομμάτια του αθλητικού στιλ που χρειάζεσαι iStock

Δεν σου κρύβουμε, πως ως συντάκτριες μόδας δεν έχουμε μονάχα μία αδυναμία όσον αφορά τα ψώνια και τη γκαρνταρόμπα μας. Δεν μπορούμε να δηλώσουμε φανατικές μόνο των παπουτσιών, ούτε και λάτρεις αποκλειστικά των τσαντών. Πώς μπορούμε, άλλωστε, να αντισταθούμε στα δύο προαναφερθέντα και να μην ενδώσουμε σε ένα blazer, ένα μάλλινο παλτό και μία φίνα δερμάτινη τσάντα χειρός, που θα ανανεώσουν το στιλ του γραφείου; Από την άλλη πλευρά, ένα νέο κολάν, ένα ιδιαίτερο φούτερ και ένα ζευγάρι μοντέρνων sneakers ανατροφοδοτούν τη ψυχή μας με κίνητρο για να επιστρέψουμε στα γυμναστήρια και να επικεντρωθούμε και στην υγεία του σώματος μας.

Η μόδα και το styling έχουν πολλές θετικές επιδράσεις στην καθημερινότητα μας, όπως αντιλαμβάνεσαι. Τονώνουν την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό μας, προσφέρουν επιβλητικότητα στην εμφάνιση μας και σε κάποιες περιπτώσεις μάς δίνουν και κίνητρο. Εμείς σήμερα θα επικεντρωθούμε κυρίως στο τελευταίο και πιο συγκεκριμένα στη σχέση του styling με το κίνητρο του γυμναστηρίου.

Τα απαραίτητα κομμάτια για να αναβαθμίσεις το athletic look σου

Το athleisure style μπορεί να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα μετά το τέλος των κατ' οίκον περιορισμών, ωστόσο, ακόμα κρατάει τη θέση του στη γκαρνταρόμπα μας. Αν, μάλιστα, σκεφτούμε, πως τώρα είναι η ιδανική στιγμή να επιστρέψουμε στην άθληση, τότε τα κομμάτια του γίνονται πιο επίκαιρα από ποτέ.

Για αυτό και δημιουργήσαμε τον απόλυτο shopping guide με τα απαραίτητα αθλητικά κομμάτια, για να δημιουργήσεις μία μίνι capsule γκαρνταρόμπα για τη γυμναστική σου. Plus, πολλά από αυτά τα κομμάτια μπορούν να αξιοποιηθούν και στην καθημερινότητα σου. Μην ξεχνάς, πως το μαύρο κολάν είναι ένα staple στο street style, ενώ το T-shirt και το φούτερ δίνουν το παρών σε κάθε κυριακάτικη βόλτα και καθημερινό περίπατο. Επίσης ένα ζευγάρι καλών sneakers θα σου φανεί απολύτως χρήσιμο για πολλές από τις περιστάσεις σου, ενώ για το γυμναστήριο μία ευρύχωρη τσάντα είναι αναγκαία.

Αυτά και άλλα πολλά θα βρεις παρακάτω.

Sculpting κολαν, Yamamay

Z.N.E. Sportswear Full-Zip Hoodie ζακέτα, Adidas

Nanoflex TR Shoes, Reebok

Hustle Fleece φούτερ, Under Armour

Αθλητικό σουτιέν, Yamamay

Κολάν in action από ελαστικό ύφασμα από βιολογικό βαμβάκι, Intimissimi

Μαύρο T-shirt, Yamamay

Ολόσωμη φόρμα compressive, Oysho

Τσάντα χειρός με λουράκι, Puma

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ