Follow us

Τατιάνα Μπλάτνικ | Σου δείχνει έναν έξυπνο τρόπο για να φορέσεις την εμπριμέ παντελόνα σου στο γραφείο

Πώς θα αναβαθμίσεις το look της.

Τατιάνα Μπλάτνικ NDP Photo Agency

Τα τελευταία 24ωρα όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Αθήνα, όπου πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Φιλίππου Γλύξμπουργκ και της Νίνα Φλορ. Στη χώρα μας βρέθηκαν μέλη βασιλικών οικογενειών και σημαντικές προσωπικότητες από το διεθνή χώρο του επιχειρείν με σκοπό να παρευρεθούν στη γαμήλια τελετή του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Μπορεί το μυστήριο να τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο, οι εορτασμοί κράτησαν τρεις ημέρες: Το pre-wedding party την Παρασκευή, ο γάμος το Σάββατο και το brunch την Κυριακή. Με λίγα λόγια, τα φλας των φωτογράφων άστραφταν αδιάκοπα για να απαθανατίσουν κάθε εμφάνιση, από τα party looks και τα επίσημα outfits μέχρι και τα casual - chic σύνολα. Σήμερα, ωστόσο, θα επικεντρωθούμε στο τελευταίο look της Τατιάνας Μπλάτνικ, της συζύγου του Νικόλαου Γλύξμπουργκ.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Τα στιλιστικά μαθήματα που πήραμε από την casual - chic εμφάνιση της Τατιάνας Μπλάτνικ

Ο φωτογραφικός φακός του πρακτορείου NDP απαθανάτισε το look της Τατιάνας Μπλάτνικ έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, όπου ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για τον Ναυτικό Όμιλο του Πειραιά μαζί με το σύζυγο της για το κυριακάτικο brunch, που θα έκλεινε τους γαμήλιους εορτασμούς. Στο ίδιο μέρος είχαν επιλέξει για να γιορτάσουν ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία τα 50 χρόνια του γάμου τους το 2014.

Τατιάνα Μπλάτνικ | Σου δείχνει έναν έξυπνο τρόπο για να φορέσεις την εμπριμέ παντελόνα σου στο γραφείο

Για την περίσταση, το dress code επέβαλλε ισορροπία μεταξύ του άνετου καθημερινού στιλ και της επίσημης κομψότητας. Πώς ντύθηκε η Τατιάνα Μπλάτνικ; Η ίδια επέλεξε μία εμπριμέ loose παντελόνα, ένα λευκό πουκάμισο, αθλητικά παπούτσια, μία μπεζ oversized πλεκτή εσάρπα, μία σκούρα nude τσάντα ώμου και μαύρα aviator γυαλιά ηλίου.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε το ιδανικό style combo για να μπορέσεις να φορέσεις την αγαπημένη σου εμπριμέ παντελόνα και στο γραφείο. Ο συνδυασμός με το πουκάμισο αναβαθμίζει τον casual χαρακτήρα της, ενώ τα sneakers διατηρούν την άνεση του συνόλου, κάτι που το κάνει ιδανικό για τις Casual Fridays του γραφείου, όπου το dress code ''χαλαρώνει''.

Τατιάνα Μπλάτνικ

Βέβαια, αν θες να την αξιοποιήσεις ακόμα περισσότερο συνδύασε την με ψηλοτάκουνα μποτάκια ή μυτερές γόβες με μεσαίο τακούνι και ένα blazer, που να ταιριάζει στα χρώματα της παντελόνας.

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ