Follow us

Η Anya Taylor-Joy είναι η νέα ambassador του οίκου Dior

Η ανακοίνωση του οίκου για τη νέα διάσημη πρέσβειρά του.

Φεστιβάλ Βενετίας | Η Anya Taylor Joy με το ιδανικό φόρεμα για αυτή την περίοδο Splash/Ideal Images

Ήταν μάλλον θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η συνεργασία ανάμεσα στον οίκο Dior και την Anya Taylor-Joy, αν κρίνουμε από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που η ταλαντούχα ηθοποιός έκανε φέτος στο red carpet φορώντας δημιουργίες του. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς "The Queen's Gambit'' είναι η νέα Dior Global Brand Ambassador εκπροσωπώντας τον οίκο τόσο στις γυναικείες collections του με δημιουργίες της Maria Grazia Chiuri όσο και στη makeup σειρά με επικεφαλής τον makeup artist Peter Philips.

Η ανακοίνωση του οίκου αναφέρει: "Ο Dior με χαρά ανακοινώνει ότι η Anya Taylor-Joy είναι η νέα του global ambassador για τη μόδα και το μακιγιάζ. Τους τελευταίους μήνες την είδαμε να φοράει διάφορες δημιουργίες του οίκου, ενώ για την τελετή της απονομής των 26ων Critics Choice Awards έγινε η προσωποποίηση της μοντέρνας κομψότητας με το ντραμπέ με λεπτομέρεια μακραμέ τούλινο φόρεμα από τη συλλογή Dior SS20 της Maria Grazia Chiuri και μακιγιάζ με προϊόντα Dior Beauty".

Loading...

Η πιο πρόσφατη από τις εμφανίσεις της Taylor - Joy με δημιουργία του οίκου, και συγκεκριμένα μ' ένα custom παλ κίτρινο φόρεμα συνδυασμένο με κίτρινη κάπα, ήταν τον Σεπτέμβριο στο κόκκινο χαλί των βραβείων Emmys 2021, ενώ μία από τις πρώτες της εμφανίσεις με Dior που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν στα βραβεία "Χρυσές Σφαίρες" 2021, τον Φεβρουάριο, όπου απέσπασε και βραβείο για την ερμηνεία της. Το φόρεμα ήταν μία custom couture δημιουργία σε σμαραγδί χρώμα που συνδύασε με ασορτί evening παλτό.

Η Anya Taylor-Joy είναι η νέα ambassador του οίκου Dior

Πηγή Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ