Follow us

Τα Dr.Martens ανανεώθηκαν | Τα μποτάκια που θα κάνουν τη διαφορά στο στιλ σου

Tα original styles ανανεώνονται με φρέσκιες πινελιές και αποκτούν άλλον αέρα.

MissBloom TEAM
Dr.Martens Courtesy of Dr.Martens

Είναι ένα από τα πιο iconic παπούτσια που μπορείς να προσθέσεις στη συλλογή σου. Διαχρονικά, άνετα και ασυναγώνιστα cool, τα Dr.Martens μποτάκια επανέρχονται στην επικαιρότητα πιο ανανεωμένα από ποτέ. Φέτος, τα νέα σχέδια του brand αποδεικνύουν πως τα Dr.Martens μποτάκια έχουν κατασκευαστεί για να συνδυάζονται άψογα με τις τάσεις και τα διαφορετικά στιλ. Λειτουργούν ως καμβάς, ο οποίος επιτρέπει το customization και κάθε είδους πειραματισμούς.

Loading...

Τα μποτάκια της Dr.Martens απευθύνονται σε όσους αγαπούν το αυθεντικό, πηγαίο στιλ και επιθυμούν να διηγούνται μία ιστορία μέσω του ντυσίματος τους. Φέτος, τα διάσημα μποτάκια συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν, κυκλοφορώντας νέα μοντέρνα σχέδια. Ένας επιπλέον λόγος για να τα αγαπήσεις είναι πως καταφέρνουν να υιοθετούν τις τάσεις της εκάστοτε εποχής, χωρίς ωστόσο να θυσιάζουν κανένα από τα χαρακτηριστικά που τα έκαναν τόσο δημοφιλή και διαχρονικά.

Τα Dr.Martens ανανεώθηκαν | Τα μποτάκια που θα κάνουν τη διαφορά στο στιλ σου

Για τη φετινή σεζόν, η νέα συλλογή σού προσφέρει ένα iconic σχέδιο που σίγουρα θα λατρέψεις. Πρόκειται για το ασυμβίβαστο Polka Dot pack στην Quad Retro πλατφόρμα. Ένας εκρηκτικός σχεδιασμός από πουά και ρίγες, εμπνευσμένος από τις χαρακτηριστικές αυλακώσεις ενός βινυλίου και φυσικά τις αυλακώσεις που έχει η εξωτερική σόλα των Dr.Martens. Το αποτέλεσμα είναι ένα ζευγάρι μποτάκια που κάνουν μία ηχηρή δήλωση και αναλαμβάνουν να κάνουν upgrade στο ντύσιμο σου. Τα εν λόγω Dr.Martens μποτάκια μάλιστα είναι κατασκευασμένα από το ίδιο ανθεκτικό υλικό, ενώ διαθέτουν τη χαρακτηριστική κίτρινη ραφή.

Dr.Martens

Τα δημοφιλή Jadon μποτάκια επανασχεδιάστηκαν και απέκτησαν το επίσης διαχρονικό Polka Dot μοτίβο σε μαύρη και άσπρη απόχρωση, όπως το κλασικό 1461 shoe. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε ένα statement κομμάτι για εσένα που αγαπάς την street style μόδα και το urban στιλ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κατακτήσουν τις εξόδους σας αυτή τη σεζόν, αλλά και τις επόμενες, καθώς τα DOC boots αποτελούν ένα διαχρονικό παπούτσι που έχει εξελιχθεί σε βασικό κομμάτι του street style.

Loading...

*Θα τα βρεις διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 1088 400

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ