Follow us

Το styling hack της Σταματίνας Τσιμτσιλή που τονίζει τη σιλουέτα της

Το αξεσουάρ με τον διπλό ρόλο στην εμφάνιση, που λατρεύουν όλες οι παρουσιάστριες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για τη βραδινή έξοδο σου εν μέσω καύσωνα NDP

Η στιλιστική έμπνευση και οι τάσεις βρίσκονται πάντα ανάμεσα στα καθημερινά ενδιαφέροντα μας ως συντάκτριες μόδας, όπως επίσης και οι εξελίξεις σε αυτή τη βιομηχανία. Παρ' όλα αυτά, δεν είναι τα μόνα, που μας απασχολούν στη σύνταξη άρθρων. Βασικός σκοπός μας, παράλληλα με τα προαναφερθέντα, είναι να κάνουμε το styling σου όσο πιο εύκολο γίνεται για να δημιουργείς κομψές εμφανίσεις. Έτσι, το ίδιο σημαντικό είναι να αναζητούμε και στιλιστικές συμβουλές, οι οποίες προσθέτουν πολλούς πόντους στις εμφανίσεις σου. Για παράδειγμα, tips για τα ρούχα που κολακεύουν τον εκάστοτε σωματότυπο, συμβουλές για να κάνεις κάθε σύνολο σου να φαίνεται πολυτελές αλλά και να τονίσεις τη σιλουέτα σου αναδεικνύοντας τα καλύτερα σου σημεία. Σήμερα, λοιπόν, θα εστιάσουμε κυρίως στην τελευταία κατηγορία των styling tips και πιο συγκεκριμένα σε αυτά, που χρησιμοποιεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή και άλλες παρουσιάστριες για να τονίσουν τη σιλουέτα τους.

Το έξυπνο και απλό styling tip που θα αναδείξει τη μέση σου

Κάνοντας την καθημερινή μας έρευνα ανάμεσα στις πιο ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές εμφανίσεις συνειδητοποιήσαμε πως όλες οι παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης εντάσσουν ένα στιλιστικό tip στις εμφανίσεις τους. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η πρόσφατη εμφάνιση της οποίας μας έδωσε το ερέθισμα για αυτό το άρθρο, δημιούργησε ένα look με έμφαση στη σιλουέτα της. Η παρουσιάστρια του ''Happy Day'' φόρεσε ένα μακρύ πλεκτό φόρεμα με ρίγες, στο οποίο πρόσθεσε μία φαρδιά ζώνη. Με την πρώτη ματιά μπορεί να σου φανεί ανούσιο, όμως, μία ζώνη μπορεί να τονίσει μοναδικά τη μέση σου και τη θηλυκή σιλουέτα σου. Μπορεί, ακόμα, να δημιουργήσει μεγαλύτερη καμπύλη από αυτή, που ήδη έχεις.

Loading...

Το ίδιο έκανε και η Βίκυ Καγιά σε ένα διαφορετικό style combo. Η παρουσιάστρια του ''Dancing with the stars'' και του ''Shopping Star'' πρόσθεσε μία μικρότερη ζώνη για να τονίσει τη μέση της σε ένα outift με tailored παντελόνι και loose μπλούζα. Η Φαίη Σκορδά, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ζέτα Μακρυπούλια πρόσθεσαν φαρδιές ζώνες σε φορέματα για να αναδείξουν τις σιλουέτες τους, ενώ σαν σχέδια τα εν λόγω αξεσουάρ αναβάθμισαν το κάθε outfit με τις λεπτομέρειες.

Δες παρακάτω τις εμφανίσεις τους και επέλεξε και εσύ μία φαρδιά ή λεπτή ζώνη, για να τονίσεις τη μέση σου και να προσθέσεις περισσότερους στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση σου. Η μόδα, πάντως, επιβάλλει ζώνες με μονογράμματα και μεταλλικές λεπτομέρειες.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ